Translate

vineri, 19 octombrie 2018

Miere, polen, laptisor de matca si alte comori de la Apidava

La trio-ul din titlu ar mai trebui adaugat propolisul, asta ca sa spun ca am cu adevarat o comoara... Va ganditi ca este greu sa aduni toate aceste produse apicole la un loc. Si este si mai greu sa faci un copil sa le inghita, as adauga eu. Asta in cazul in care ai in dotare vreun mofturos ca al meu, care nu se lasa amagit nici macar sa guste ceva, chiar daca n-a vazut in viata lui mancarea aceea.

Cred ca la asta s-au gandit si cei de la Apidava cand au "compus" un dulce cremos, un soi de booster de sanatate si energie, mai ales pentru cei mici si mai ales in sezonul rece. Este vorba despre Royale Cocktail din gama Roua Florilor, miere poliflora cu polen si laptisor de matca. Mai precis 14% polen si 2 % laptisor de matca.
Sa mai argumentez ceva despre capacitatea mierii si a altor produse ale stupului de a stimula sistemul imunitar, de a tine microorganismele sub control, de a combate anemia si a reda pofta de mancare, de a stimula functionarea aparatului digestiv, de a reda tonusul si a furniza minerale si vitamine necesare bunei functionari a corpului nostru? Cred ca ati citit prea mult pe aceasta tema si, chiar daca n-ati citit, va dati seama instinctiv cat de complet poate fi un amestec ca cel din Royale Cocktail.

Cat despre gustul acestei creme delicioase, va asigur ca va fi pe placul oricarui copil. Are o textura fina, este parfumat (de la mierea poliflora i se trage aceasta calitate) si usor acrisor, iar singura grija este sa nu uitati borcanul in mana copilului ca il da gata prea repede! Glumesc, borcanul are 350 de grame, produsul este satios, nu are cum sa fie mancat pe loc. Are indicata pe eticheta o doza de 5 lingurite pe zi, suficient cat sa-ti satisfaci pofta de ceva dulce. Bine, nu te-mpiedica nimic sa mananci mai mult, daca te tin balamalele. Dar vedeti ca mareste pofta de mancare!
Oricum, daca micutul vostru tot face mutre, ia incercati sa-i ungeti niste biscuiti cu cereale cu acest amestec, sunt sigura ca asa ceva n-are cum sa refuze.
Esenta de propolis de la Apidava este ambalata in sticluta de 20 ml si, daca doriti, puteti sa adaugati cateva picaturi in lingurita de miere cu polen si sa o dati pe gat fara probleme. Veti beneficia astfel de proprietatile benefice ale tuturor componentelor.
Neavand alcool, poate fi consumata si de catre copii, cu mentiunea ca lipsa alcoolului nu diminueaza cu nimic calitatile esentei. Ingredientele sunt apa si esenta de propolis 30%, iar metoda de obtinere este brevetata, asta ca sa vedeti ca este vorba despre un produs absolut natural. Fiind solutie apoasa, este mai usor de asimilat in organism. In plus, nu pateaza dintii si nu provoaca iritatii.

Principalele proprietati ale propolisului sunt anti... antibiotice, antifungice, antiinflamatorii, antioxidante, antitumorale. Eu am folosit aceasta esenta si pe post de apa de gura, prin diluarea in putina apa plata. Dat fiind faptul ca am suferit de curand ceva interventii la dantura si am si paradontoza, am hotarat sa profit de actiunea "anti-de toate" de care vorbeam.

In concluzie, nu va mai chinuiti sa cumparati produse apicole individuale, scutiti-va de un efort luand un singur borcan de Roua Florilor-Royale Cocktail. Stiti precis ce cumparati: un produs perfect natural, rezultat din experienta celor de la Apidava si traditia stuparitului din zona Transilvaniei. Acestea sunt faptele care garanteaza calitatea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.