Translate

joi, 18 octombrie 2018

Poarta haine de blana pentru o iarna cu stil


De cateva sezoane bune, peisajul de street fashion pentru sezonul toamna-iarna nu mai este complet fara mult indragitele haine de blana. Sunt calduroase, pufoase si se pot purta in atat de multe moduri. Cum sa nu le iubesti! Mai ales atunci cand nu ai dispozitia necesara sa compui tinute prea elaborate, dar cu toate acestea vrei sa iesi din anonimat, hainele de blana sunt secretul unui look foarte chic, dar pentru care nu este nevoie sa-ti dai foarte tare silinta. Care sunt modelele care ar trebui sa se regaseasca in sezonul acesta in garderoba ta? Afla din acest articol si da start numaidecat la o sesiune de shopping pe cinste.

Camel – culoarea vedeta a sezonului

Daca esti adepta unui stil minimalist sau clasic, poti opta cu incredere pentru haine de blana in nuanta camel. Aceasta nuanta este usor de asortat si se poarta mai mult ca oricand. Alege un model lung, supradimensionat, daca iti doresti o alternativa deosebita pentru clasicele paltoane. De exemplu, in catalogul Bogas vei regasi o croiala foarte in trend in present si anume cel de tip halat, iar tesatura imita blana de miel. Cum poti purta o astfel de haina? O idee de tinuta ar fi compusa dintr-o helanca neagra sau nude, pantaloni din piele si o pereche de pantofi sport. O poti purta la job, la cafea cu prietenele sau in orice circumstante ce impun o tinuta casual.





Eleganta la superlativ

Indiferent de stilul sau zilnic, orice femeie ar trebui sa se orienteze spre achizitionarea unei haine de blana elegante. Fiecare dintre noi avem zile cand evenimentele la care participam ne cer sa purtam costume, rochii sau salopete cu un croi rafinat, iar o asemenea haina va oferi acel aer foarte elegant pe care doresti sa il afisezi. Totodata, daca va trebui sa participi la un eveniment de seara, blana va arata perfect alaturi de orice rochie sofisticata vei alege sa porti. Opteaza pentru culori care transmit pretiozitate, precum rosu, alb, negru, albastru inchis sau bordo si nu omite niciodata o accesorizare pe masura. Cerceii lungi, brosele si colierele statement vor pune cu succes in evidenta frumusetea unei astfel de haine de blana. 



Haine de blana supradimensionate? Da, te rog!

Fiecare dintre noi asociem sezonul rece cu haine cat mai pufoase si supradimensionate, sub care sa ne ascundem de frigul care ii este specific. Iar hainele de blana cat mai voluminoase sunt reprezentarea perfecta a tabloului de toamna-iarna. Desigur, trebuie sa acorzi ceva mai multa atentie alegerii unui astfel de model. Daca esti o femeie mignona, este indicat sa porti intotdeauna  o centura care sa iti evidentieze talia. Le poti purta in tinute sport sau, dimpotriva, sa mergi pe o zona foarte eleganta. Alegerea sta in mainile tale. 


Descopera si tu colectia de haine de blana Bogas. Indiferent ca ai un stil clasic, sport sau elegant, vei gasi cu siguranta modele care sa-ti puna in evidenta personalitatea.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.