Translate

sâmbătă, 6 octombrie 2018

Produse pentru un bun echilibru hormonal

Se zice ca o familie este fericita atunci cand femeia este fericita. Cu alte cuvinte, de starea de spirit a mamei/femeii depinde toata bunastarea celor din jurul ei. Si daca stau sa ma gandesc este fix asa. Nu exagerez rolul femeii in familie, ci doar sustin ca ea este pilonul central in multe aspecte ce tin de functionarea societatii.
Iar cele de mai sus rezulta si din faptul ca o femeie sanatoasa este o femeie fericita. Introducerea asta pe dupa cais vrea sa spuna ca o femeie este in putere, se poate ocupa de toate sarcinile ce ii revin, atunci cand se elibereaza de toate starile de disconfort ce survin la un moment dat in viata ei. Si nu ma refer neaparat la o forma de boala, ci la acele perioade, nu putine, in care amaratul de sex femeiesc a fost blagoslovit cu dureri, bufeuri, migrene, labilitate psihica, deprimare, piele sensibila, oboseala, caderi de calciu, infectii urinare, hemoragii, umflarea picioarelor...
Dap, este vorba chiar despre perioadele premenstruale si menstruale, dar si de "neasemuita" menopauza, de te si intrebi cateodata cam cate zile asa-zis normale exista de fapt in viata noastra! Totusi, este incredibil cat de putin se vaita femeile, dovedind ca puterea lor de a suporta cele mai sacaitoare afectiuni este fara limite. Si, (din nou!) totusi, un procent covarsitor de femei prezinta, in diferite etape ale vietii, infectii ale aparatului uro-genital.

Tinand cont de cele de mai sus, brandul Ayurmed aduce pe piata doua produse destinate exclusiv femeilor si care trateaza probleme specifice sexului slab: Shecure-sirop ca protector al functiilor urogenitale si Shecure tablete, un reechilibrant hormonal.
 
Desi poarta acelasi nume, produsele difera putin ca efecte si compozitie. Asa cum spuneam, este vorba despre prevenirea a doua chestii ce bulverseaza starea de bine, uneori pe parcursul intregii vieti, si anume dereglarile hormonale si aparitia cistitei. Cistita, in paranteza fie zis, este o infectie a tractului urinar si apare mai mult la femei din cauza conformatiei specifice a organismului lor.

Inainte de a va prezenta compozitia produselor, am sa remarc doar ca eu, in acest moment, am inceput cu Shecure-sirop. Am o aplecare spre suplimentele lichide, dulci. Stiti voi cum e gustul siropurilor medicinale, dulce, dar dulcele mascheaza de multe ori aromele mai neplacute ale ingredientelor sau o amareala inevitabila. Ei bine, Shecure sirop este cel mai parfumat si gustos sirop baut de mine vreodata, nu se simte absolut nimic neplacut cand il dai pe gat, riscul ar fi doar sa-l pui la gura si sa-l bei de pofta! Din aceasta cauza, as spune ca, daca nu-l agreati in forma de prezentare, puteti sa-l serviti diluat in putina apa minerala, dar nu mai mult de 1-2 lingurite de doua ori pe zi.

Si pentru ca tot am sticla in fata, am mai tras doua gaturi din ea. Da, nu ma mai obosesc sa-l masor cu lingurita, am o presimtire ca o sa-l termin mai repede decat ar trebui. Pe ambalaj scrie sa nu depasesti doza zilnica recomandata. Hm!
Siropul Shecure reduce riscul infectiilor urogenitale si reface echilibrul hormonal, diminuand toate neplacerile din perioadele delicate despre care vorbeam mai sus. Din compozitia lui fac parte 9 (!) plante, dintre care am recunoscut feniculul si ginsengul indian, restul sunt specifice combinatiilor ayurvedice. Regasim pe lista si sappanul, un arbore din familia leguminoaselor, de la care se foloseste lemnul. Plantele utilizate au compusi fitoestrogenici care functioneaza similar estrogenilor, avand ca efect diminuarea hemoragiilor, refacerea endometrului, drenarea lichidelor corporale, sustinerea fertilitatii, eliminarea toxinelor din organism, asigurarea unei stari relaxate.
Siropul nu are reactii adverse daca se respecta doza si nu are nici potential alergenic. ATENTIE! Este destinat exclusiv persoanelor feminine cu varsta de peste 14 ani.

Shecure tablete contine 6 plante: mar paduret, hadjod, sparanghel salbatic, grau, brahmi, ginseng indian. Sustine echilibrul hormonal, normalizeaza fluxul menstrual, combate stresul si oboseala, imbunatateste performantele fizice, asigura aport de vitamine si minerale, este detoxifiant. Bineinteles ca fiecare dintre plantele din compozitie aduce mai multe beneficii, asa ca o astfel de combinatie actioneaza pe foarte multe planuri.
Se administreaza 1-2 tablete de 3 ori pe zi, inainte cu 30 de minute de masa.

Shecure sirop are 200 ml si costa 25 lei pe site, iar Shecure 50 tablete costa 19 lei (100 tablete-34 lei).
Nu uitati ca astfel de suplimente trebuie administrate constant, pe perioade de minim 3 luni pentru a obtine rezultate vizibile, stabile in timp. Si nu uitati ca fiecare organism reactioneaza altfel, mai prompt sau mai lent, nu trebuie sa fiti nerabdatori cand purcedeti la un astfel de tratament. Eu m-am bucurat sa pot descoperi produse naturale pentru astfel de probleme, sunt departe de a ma lauda cu o stare fizica buna, iar lucrurile nu par sa aiba o tendinta pozitiva.
Daca sunteti in clubul celor ca mine, va invit sa dati o sansa si remediilor ayurvedice.


Un comentariu:

  1. Nu am auzit de ele pana acum dar eu cred cu tarie in suplimente. Sincer. Acum de exemplu, am luat Centrum că voiam ceva cu de toate dar la un moment dat am luat si Alanerv doar pentru ca incepusem sa am mici neplăceri care pareau senzoriale si munceam mult fizic (si normal, gandeam mereu, poate si vorbeam mult, cum spui tu vorbesti, aici semanam) Toate m-au ajutat! Fac cure mai ales toamna, primavara... iarna mai iau Vit C simpla si cat pot de des imi fac anumite analize, doar ca sa vad care sunt concentrațiile. sa fiu bine pentru bb atat cat se poate :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.