Translate

vineri, 12 octombrie 2018

Exprima-ti personalitatea cu un parchet dublu stratificat

Eu nu sunt genul care sa accepte ca altcineva sa-mi decoreze casa. Ma uit pe internet, imi plac o puzderie de solutii de amenajare, dar, intr-un final apoteotic, imi compilez propria versiune, imprumutand de ici, de colo. Nu spun ca designerii de interior nu sunt utili sau nu stiu sa-si asculte  clientii, ei pun profesionalism in ceea ce fac, dar ofera ceva ce reprezinta in mare parte gustul lor, nu personalitatea celui ce va locui intr-un spatiu.

Daca cineva ar putea patrunde in creierul meu, ca sa extraga direct imaginile pe care le vad in minte cand vine vorba despre o incapere, bucataria sa zicem, ar ramane uluit sa constate ca ceea ce imi bantuie mie prin cap e ceva de genul...
Explicatia ar fi ca mintea mea functioneaza doar in modulul "foarte colorat", "putin aglomerat" si "lejer dezordonat". Cu alte cuvinte, in spatiul locuit de mine se suprapun, armonios insa, multe forme, nuante vii, texturi diverse. Poate ca stilul "hippie" sau "boho" m-ar caracteriza cel mai bine.

Toata introducerea asta a fost ca sa va conving ca, daca voi aveti o idee despre cum trebuie sa arate o camera, nu va lasati abatuti de la ea. Poate un designer v-ar putea spune ceea ce nu se potriveste, nu se asorteaza sau nu e la moda, dar nu va putea simti niciodata ceea ce simtiti voi cand intrati in propria casa. Poate voi v-ati dori sa puneti parchet in baie si in bucatarie, in ciuda tuturor cunoscutilor care va asigura ca nu este o idee deloc, dar deloc fericita. Ei bine, incercati sa va indepliniti propriile visuri, nu pe ale altora. Adunati informatii de la specialisti, sfatuiti-va, cititi mai mult, cam toate magazinele ofera si consultanta in privinta solutiilor de amenajare.

Vreti sa o boieriti iarna, sa umblati in picioarele goale prin casa? Pai, puneti-va incalzire prin pardoseala si alegeti un parchet dublu stratificat din lemn care sa va mangaie talpile si sa va ofere relaxare. Nimic nu este mai terapeutic pentru spirit decat contactul direct cu lemnul cald, familiar.

sursa: parchetpeviata.ro-Parchet Dublu Stratificat Doussie

Si pentru ca tot vorbeam de baie si bucatarie si despre conceptia ca acestea nu sunt incaperi in care poate fi folosit parchetul, din cauza umezelii si a caldurii... In primul rand trebuie sa va iasa din cap ca un parchet se deterioreaza la cel mai mic contact cu lichidele. Dupa cum stiti, cei care ma mai cititi, sunt posesoarea a doi porcusori de Guineea, doua animalute care traiesc in cusca de regula, dar pe care le las libere prin sufragerie cam doua ore pe zi. Nu se foiesc peste tot, dar tot exploreaza prin jur. Sunt foarte curatei, dar nu au inteligenta cainilor, asa ca se mai intampla "accidente" pe parchet. Spal parchetul cu mopul o data la doua zile. Si cu ceva detergent de rufe. E din acela vechi, antic si de demult, uscat si cu spatii intre placi. Doar am grija sa storc bine de tot mopul inainte de folosire. N-am avut probleme de niciun fel!

In al doilea rand, in prezent se gaseste si la noi parchet dublustratificat din lemn provenit de la specii rezistente la apa, cum sunt teak, iroko, jatoba sau wenge. Sunt specii tropicale din Africa, Asia, America de Sud care, ca si bambusul, pot fi udate si sterse in repetate randuri si nu sunt afectate de factorii externi. Stiti cum se zice: natura e cel mai bun designer! Totul depinde de cunostintele si de seriozitatea celui care il monteaza si aici ar fi o alta discutie, despre cum sa va alegeti mesterii, astfel incat lucrarea chiar sa va tina o viata.

sursa: parchetpeviata.ro-Parchet Dublu Stratificat Wenge

Daca sunteti sclavii trendurilor si chiar nu puteti gandi fara sa va intrebati ce se poarta, aflati ca tendintele actuale se indreapta spre pardoselile uniforme in toata casa, acelea care sa ofere un aspect unitar. Adica sa existe acelasi model, culoare, tip de parchet peste tot, de exemplu. In acest caz n-aveti decat sa va orientati spre un parchet dublustratificat care sa fie bun la toate: rezistent la apa, la trafic, la caldura, usor de intretinut, sa nu se vada orice pata pe el. Si frumos pe deasupra! Imposibil, veti zice. Sunteti siguri?

sursa: parchetpeviata.ro-Nuc American /Listone 90

Daca v-au placut imaginile de mai sus, va invit in magazinul online parchetpeviata.ro sau direct in showroom-ul firmei din Bucuresti, sector 2, str.Logofat Luca Stroici nr.40, pentru a va consulta cu o echipa inimoasa, avand 10 de experienta si, cel mai important, pasiune pentru lemn si amenajarile interioare. Cred ca stiti ca discutiile face-to-face sunt cele mai constructive si va puteti alege si cu o oferta personalizata.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.