Translate

luni, 11 martie 2019

Baloane personalizate


Daca urmeaza sa organizati o nunta, un botez sau dati o mana de ajutor la decorarea unei petreceri aniversare pentru un prieten sau un membru al familiei, baloanele vor fi cea mai potrivita alegere pentru decorul petrecerii tale. Fie ca veti folosi baloane din latex, balone cu heliu simple sau baloane personalizate, de diverse marimi si culori, petrecerea va fi cu siguranta un succes. Baloanele cu heliu pot fi inscriptionate cu diferite mesaje sau personalizate cu logoul vostru. Baloanele, indiferent de materialul din care sunt confectionate, au darul de a fascina, de a da culoare oricarei petrecerii, deoarece indiferent de varsta pe care o ai, baloanele cu heliu te vor face sa visezi.

Un mare succes la toate petrecerile, pe langa baloanele litere sau cifre, cele persoanalizate sunt nelipsite. Nu aveti nevoie sa achizitionati baloanele gata personalizate si puteti sa vi le confectionati singuri, indiferent de evenimentul pentru care le doriti.
            De exemplu, baloane personalizate pentru petrecerea burlacitelor. Aceasta este o idee foarte amuzanta de decoratiune pentru o petrecere de burlacite. Aveti nevoie doar de niste baloane colorate umflate cu heliu, de rafie alba ondulata si de un marker permanent care sa scrie gros. Pentru a personaliza baloanele, pur si simplu umflati-le cu heliu si scrieti mesajul sau desenati imaginea! Va fi cu siguranta mai usor daca puteti pune pe cineva sa tina balonul cât timp voi scrieti! Puteti inscriptiona baloanele cu tot felul de mesaje precum “Iubirea pluteste in aer”, "Echipa miresei", "Se marita Mona mea", "Eu sunt urmatoarea", etc. In cazul unei petreceri date pentru intampinarea viitorului bebelus, o petrecere care este tot mai la moda si la noi in ultimul timp, baloanele personalizate pot face o adevarata magie. Pot fi inscriptionate cu mesaje gen "este baietel", "baiatul mamei" sau tot felul de aluzii la sexul copilului sau pot fi desenate diverse fete zambarete. Posibilitatile sunt infinite.

            
Baloanele astfel personalizate constituie accesoriul perfect pentru o sesiune foto, in vederea crearii unor amintiri fabuloase de la petrecerile organizate. Si dupa ce le veti desumfla, veti vedea ca vor ramane la fel de dragute chiar si asa, putand fi un suvenir atât de pretios de la petrecerea la care ai participat!

            Desi baloanele sunt frumoase indiferent de forma lor, acestea dau o nota mult mai deosebita daca sunt inscriptionate, iar acest lucru, dupa cum ati putut observa anterior, nu trebuie sa presupuna costuri suplimentare. Baloanele schimba total decorul unei sali si atrag atentia la orice eveniment, asa ca, daca doresti sa transmiti un anumit mesaj, cu siguranta vei reusi sa il transmiti imprimat pe un balon. Fie ca este vorba de o petrecere aniversara sau un eveniment important al unei companii, puteti crea un eveniment mai aparte, unic, cu ajutorul baloanelor personalizate. Personalizarea baloanelor la nivel profesional se poate face cu text, imagine si text, doar cu imagine sau cu sigla companiei, deoarece baloanele personalizate sunt achizitionate in special pentru petrecerile de inaugurare sau la sarbatorirea anilor vechime ai unei firme. In acest caz, baloanele sunt chiar un must-have, obligatoriu inscriptionate cu logo-ul firmei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.