Translate

sâmbătă, 9 martie 2019

Ofera buchete de trandafiri in culori care exprima sentimentele tale!


Urmeaza o zi importanta pentru voi doi sau doar vrei sa ii faci o surpriza placuta iubitei tale, oferindu-i un buchet de trandafiri? Stii ca nu se asteapta sa primeasca flori din partea ta, pentru ca nu crezi in puterea acestora si nu obisnuiesti s-o surprinzi in acest mod . Dar gandul ca vei obtine zambetul molipsitor cu care te-a cucerit inca de la prima intalnire te incanta maxim.

Oferirea unui buchet de trandafiri rosii ramane in continuare cel mai romantic gest, dar de data aceasta vrei sa ii oferi ceva deosebit, care sa exprime toata dragostea pe care i-o porti. O florarie profesionista poate realiza buchete exceptionale, simple sau complexe, in functie de cerintele tale.

Un buchet de flori personalizat transmite o emotie si o apropiere intima care nu pot fi trecute usor cu vederea. De aceea, in randurile ce urmeaza, iti vom dezvalui cateva secrete pe care trebuie sa le cunosti, inainte de a alege buchete de trandafiri.


Culoarea trandafirilor transmite diferite sentimente si sigur vrei sa faci alegerea corecta:

1. Daca o iubesti in tacere si vrei sa ramai in continuare un admirator secret, trimite-i  buchete de trandafiri albi. Acestia semnifica puritate si inocenta.
2. Atunci cand esti nerabdator sa o vezi, opteaza pentru trandafiri galbeni si rosii.
3. Povestea voastra de dragoste este misterioasa si interesanta? Daca raspunsul tau este DA, atunci alege culoarea albastra.
4. Daca vrei sa ii transmiti cat de mult o iubesti, buchetele de trandafiri rosii o vor face fericita!
5. Cand este vorba de prietena ta cea mai buna, alege roz. Asa va sti cat de mult apreciezi ca te sustine mereu.
6. E frumos si incitant sa impartasesti secrete cu cineva, asadar alege pentru acea persoana  buchete de trandafiri in culoarea piersicii.
7. Simti ca e dragoste la prima vedere? Alege culoarea lavandei!
8. Chiar daca galbenul este asociat cu veselia si nerabdarea, poti spune “Multumesc” sau “Felicitari” alegand o astfel de culoare.
9. Ciclamul semnifica armonie, echilibru si ganduri prospere. Cand vrei sa stie ca ii esti alaturi in cele mai dificile momente, ofera-i buchete de trandafiri ciclam.


Acum ca ai aflat secretul din spatele fiecarei culori, iti va fi mult mai usor sa transmiti sentimentele tale persoanei dragi. Un ajutor de nadejde ti-l poate oferi un profesionist de la Florandes, specializat in aranjamente florale. El va realiza buchete de trandafiri impresionante si va sti sa te ghideze sa faci cea mai potivita alegere.

De ce sa comanzi online buchete de trandafiri de pe Florandes.ro? Pentru ca acestia sunt cultivati in Ecuador si sunt recunoscuti ca fiind un soi premium de trandafiri, care rezista mai mult, au un parfum deosebit si o culoare vibranta. Alegand sa comanzi online un buchet de flori, vei economisi timp, vei transmite exact ce simti, iar surpriza va fi una memorabila. Vei dori sa repeti aceasta experienta!
Nu-i asa ca vrei sa ii faci ziua mai frumoasa persoanei dragi?


Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.