Translate

miercuri, 20 martie 2019

De la ce furnizori externi provin modelele de multimetru digital din oferta Ronexprim?


Multimetrele digitale sunt unele dintre cele mai apreciate si folosite instrumente de masura de catre specialistii din domeniile tehnice si industriale. Popularitatea lor vine din faptul ca, asa cum le spune si numele, pot masura mai multi parametri ai curentului electric, printre care tensiunea, intensitatea, rezistenta etc. Pe langa faptul ca sunt foarte precise si fiabile, aceste dispozitive se bucura si de o portabilitate ridicata, ceea ce le face foarte usor de utilizat pe teren. Totodata, tinand cont de conectivitatea lor, rezultatele masuratorilor pot fi transmise cu usurinta la distanta.

Un furnizor profesionist de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, asa cum este compania Ronexprim, are in oferta sa numeroase modele de multimetru digital. Toate acestea provin de la branduri recunoscute la nivel international, avand astfel garantia performantei si a unei durate de viata indelungata. 


Iata in continuare care sunt principalii producatori de multimetre digitale cu care colaboreaza Ronexprim:

1. Amprobe. Amprobe este un producator american de multimetre digitale, clesti de curent si alte dispozitive pentru specialistii din domeniile tehnice si industriale. Compania a luat nastere in 1948 in Long Island (New York), sub numele initial de Pyramid Instrument Company.

In oferta Ronexprim regasim trei tipuri de multimetru digital de la acest producator: de buzunar, digitale si pentru conditii de lucru dificile.


2. Fluke. Fluke Corporation este liderul mondial din domeniul fabricarii, distributiei si service-ului instrumentelor de masura si control, dar si al programelor de tip software dedicate. Subsidiara a Fortive Corporation, Fluke este o multinationala cu sediul central in Everett (Washington) si cu centre de productie in SUA, Marea Britanie si Olanda. Fluke Corporation este distribuitor autorizat de multimetre digitale si alte dispozitive in peste 100 de tari, printre care si Romania.

La Ronexprim, gasesti numeroase tipuri de multimetru digital de la Fluke: pentru industria auto, de proces, antiex, sisteme industriale, ba chiar si un multimetru digital cu camera IR incorporata. In plus, poti profita de ofertele speciale ale companiei romanesti, printre care reducerea de 20% la modelul Fluke 179.


3. Sonel. Sonel S.A. este o companie poloneza din orasul Swidnica, listata la bursa din Varsovia, care produce multimetre digitale si alte dispozitive care realizeaza masuratori electrice. Compania a fost fondata in anul 1990, insa a devenit cunoscuta incepand cu 1997, cand si-a schimbat numele in cel actual si si-a diversificat oferta de produse.

Ronexprim iti pune la dispozitie doua dintre cele mai apreciate modele de multimetru digital de la Sonel: CMM-10 si CMM-40.


4. Keysight. Keysight Technologies este o companie americana producatoare de echipamente de masurare si software dedicat, care s-a rupt in anul 2014 de compania-mama Agilent Technologies. Denumirea Keysight este o combinatie intre "key" si "insight", intrucat scopul declarat al acestui brand este de a furniza date cheie (key insights) despre diversi parametri ai curentului electric.

La Ronexprim, gasesti doua modele sub brandul Keysight: multimetru digital si de laborator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.