Translate

joi, 7 martie 2019

O mamica grijulie stie cum sa intretina un body pentru bebe


Atunci cand devii prima data mamica, emotiile si grija excesiva te cuprind si, din dorinta de a face totul perfect si a-i oferi confortul optim bebelusului tau, este posibil sa ai multe intrebari legat de modul corect de intretinere a hainutelor.

In primele luni de viata ale micutului, vor fi momente cand il vei schimba de mai multe ori pe zi, iar cea mai practica piesa vestimentara va fi un body bebe. De aceea, trebuie sa acorzi o importanta deosebita ingrijirii acestuia. 
Un body pentru bebe este una dintre cele mai confortabile hainute, fiind foarte usor de imbracat si asigurandu-i celui mic libertate de miscare. Fiecare mamica isi doreste pentru micutul ei hainute de calitate, rezistente, calduroase, confortabile si cu imprimeuri vesele.

In continuare, iti ofer cateva sfaturi simple si utile care te vor ajuta sa intretii corespunzator un body pentru bebe:

Asigura-i micutului un dulapior numai al lui

Indiferent de modelele si materialele din care sunt facute body-urile pentru bebe pe care le cumperi, este important sa le pastrezi curate, intr-un dulapior dedicat copilului tau.. Body-urile trebuie impaturite, sortate in functie de culori si anotimp, astfel incat sa iti fie cat mai la indemana atunci cand bebelusul plange sau cand trebuie sa scotocesti dupa o hainuta pentru a-l schimba. 

Foloseste un cos pentru rufele murdare

Uneori, din graba sau din neatentie, se intampla ca hainutele curate sa se amestece cu cele murdare. Pentru a evita raspandirea microbilor, pune langa dulapiorul de hainute si un cos de rufe in care sa pui fiecare body pentru bebe care necesita spalare. 

Atentie la instructiunile de spalare!

Inainte de a spala un body pentru bebe, verifica eticheta articolului vestimentar si tine cont de instructiunile speciale de curatare.  Pielea bebelusului este extrem de sensibila si  nu este indicat sa fie expusa la substante chimice daunatoare, de aceea trebuie sa fii atenta la temperatura apei si la detergentul pe care il vei folosi entru curatare.

Alege un detergent special pentru bebelusi

Inainte de toate, trebuie sa stii ca nu vei folosi acelasi produs de curatare pe care il utilizezi in mod normal pentru tine si restul familiei. Achizioneaza un detergent hipoalergenic, conceput special pentru pielea sensibila a bebelusilor, care este delicat cu materialul unui body pentru bebe, astfel incat sa impiedice deteriorarea chiar si dupa spalari repetate.

Evita sa folosesti inalbitor  deoarece este mult prea puternic pentru tesatura hainutelor, dar si pentru pielea bebelusului, care poate manifesta alergii sau iritatii.

Ai vazut cat este de usor? Daca vei tine cont de aceste sfaturi atat de simple, te vei descurca excelent sa ii organizezi rapid toate hainutele celui mic si astfel te poti bucura de momentele petrecute cu el.

La Liloo.ro, magazin online care comercializeaza hainute pentru copii, vei gasi body-uri accesibile ca pret, confectionate cu grija deosebita, din bumbac natural,  acestea fiind disponibile in diferite modele si culori. 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.