Translate

joi, 7 martie 2019

5 motive pentru care apelarea la servicii de inchirieri masini este solutia potrivita in mediul urban


Dupa cum stim cu totii, sa fii locuitor si proprietar de masina in capitala sau marile orase ale Romaniei este o adevarata provocare, iar masina personala vine cu o sumedenie de obligatii lunare, cum ar fi cheltuielile cu intretinerea, asigurarea, ITP-ul, dar si numeroase alte taxe. Desi este preferat de multi bucuresteni, metroul are si el anumite dezavantaje, printre care faptul ca trebuie sa te deplasezi pe jos catre cea mai apropiata statie, dar si aglomeratia din trenuri, de pe peroane si din pasaje.
Pentru profesionistii care se deplaseaza intre diferite locuri cu masina sau utilizatorii obisnuiti, care iubesc libertatea de miscare oferita de un autoturism, solutia optima este reprezentata de serviciile de inchirieri masini FocusRent, care te scapa de multe dintre bataile de cap cu care se confrunta proprietarii. Mai mult decat atat, daca te regasesti in situatia de a face naveta sau te deplasezi constant intre orase, in interes de serviciu sau cautand un loc de munca, iti vei dori sa beneficiezi de avantajele serviciilor de inchirieri masini.

Iata cateva argumente in favoarea inchirierii unei masini in mediul urban:

Libertate de miscare

Daca apelezi la servicii de inchirieri masini atunci cand esti in vacanta si vrei doar sa explorezi, sa improvizezi si sa te bucuri de timpul tau liber, nu va mai trebui sa iti faci griji cu privire la onestitatea si preturile taxiurilor, orare sau statiile de transport in comun. Plinul de benzina inclus in pretul de baza si lipsa limitei de kilometri din oferta de inchirieri masini iti permit o mobilitate extinsa.

Masini fiabile si noi

O firma ca FocusRent mentine in parcul sau auto masini mai noi de 5 ani si se asigura ca, la momentul predarii autovehiculului, revizia tehnica este la zi, iar acesta poate fi utilizat in cele mai bune conditii de siguranta si confort.

Economii semnificative

O companie profesionista de inchirieri masini nu iti va pasa niciodata responsabilitatea cheltuielilor specifice unui proprietar si vei scapa de grija asigurarii, expirarea ITP-ului, achizitia si schimbul de cauciucuri sau alte consumabile. In plus, vei beneficia de un pret competitiv si oferte bune pentru o gama larga de autoturisme.

Calatorie mai ieftina

Daca nu vrei sa conduci prea mult, iar orasul in care mergi dispune de aeroport, cea mai buna solutie este sa apelezi la un zbor low-cost, iar masina de inchiriat te va astepta in parcare.  Astfel, calatoria va fi mai scurta, nu vei incepe sejurul obosit si vei evita riscul unui posibil accident, din pricina timpului indelungat petrecut la volan.

Conditii premium si confort sporit

Cand ajungi la aeroport, masina te va astepta cu sofer personal, daca optezi pentru acest extra serviciu, si echipata corespunzator pentru calatorie, indiferent daca mergi intr-un mare oras si esti "dependent" de aerul conditionat sau calatoresti la munte si ai nevoie de un anumit tip de anvelope. Cu serviciile de inchirieri masini de la FocusRent, beneficiezi de livrarea rapida a masinii, in maximum trei ore de la momentul rezervarii, iar in cazul unei defectiuni sau accident iti este oferita gratuit o masina la schimb.

Pentru a obtine si tu beneficiile complete, apeleaza la serviciile de inchirieri masini FocusRent si alege o masina din parcul auto, care include modele din categoria economy, SUV si 4x4, luxury si microbuze, gata sa te astepte la oricare din locatiile din Bucuresti, Cluj si Otopeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.