Translate

marți, 26 martie 2019

Slabeste pe bicicleta fitness cu sfaturile personal trainer-ului Andrew Kalley!


De cele mai multe ori, dupa perioada sarbatorilor, in care "suportam" mesele imbelsugate, miscarea pe bicicleta fitness este cea mai buna optiune pentru a arde grasimile. Atunci cand vrei sa scapi de kilogramele in plus, una dintre cele mai bune strategii pe care le poti adopta este sa creezi un deficit de calorii. Consuma mai putine calorii zilnic decat numarul celor pe care le arzi, selectioneaza cu atentie alimentele pe care le vei manca si imparte-le in portii cat mai mici.

Perseverenta si determinarea iti vor fi de folos pentru indeplinirea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Stabileste-ti o strategie de slabire numai daca poti respecta o frecventa buna a exercitiilor pe bicicleta fitness. In afara de rutina zilnica si regimul alimentar corespunzator scopului urmarit, exista si alti factori de care trebuie sa tii cont. Nu astepta sa-ti ofere cineva ocazia unei schimbari, fa tu schimbarea de care ai nevoie si tine cont de factorii genetici, de durata si calitatea odihnei, nivelul de stres, starea de sanatate sau eventuale tratamente medicamentoase. Pe langa aceste aspecte, antrenamentul va trebui sa aiba un program variat si sa includa exercitii de tip cardio si de forta pentru obtinerea efectelor pe care le doresti.



Citeste articolul in continuare si vei descoperi un antrenament cu ajutorul caruia iti vei putea perfectiona exercitiile, conceput de un antrenor personal din Statele Unite, pentru un progres eficient si rapid cu ajutorul exercitiilor pe bicicleta fitness. Pentru a te asigura ca efortul fizic din timpul antrenamentelor corespunde cu obiectivul tau, acest program se bazeaza pe monitorizarea ritmului cardiac.

"Multi oameni sunt de parere ca sunt nevoiti sa isi dea ultima suflare in sala de fitness pentru a-si remodela corpul", afirma Andrew Kalley, fondator Kalley Fitness, antrenor personal si trainer de triatlon din New York. "Da, HIIT (n.r. High Intensity Interval Training), in traducere libera Antrenamente la Intervale de Intensitate Ridicata, este un exemplu de antrenament eficient, dar care nu trebuie efectuat exclusiv". Kalley recomanda antrenamentele combinate intre cele cu interval de efort intens si cele cu efort moderat constant, pentru o ardere eficienta a grasimilor utilizand bicicleta fitness. "Antrenamentul presupune arderea intr-un ritm mai lent, ceea ce conduce la o perioada mai indelungata de arderi a grasimilor". De asemenea, daca scopul tau este sa arzi grasimile, Kalley afirma ca sunt necesare cel putin 3 sesiuni de antrenamente cardiovasculare saptamanale pe bicicleta fitness.

Antrenamentul saptamanal pentru arderea grasimilor

Programul saptamanal de exercitii HIIT pe bicicleta fitness nu este unul incarcat. Pentru un incepator, 3 zile de antrenament pe saptamana reprezinta un ritm potrivit, dar iti va fi necesar un dispozitiv de masurare a ritmului cardiac pentru urmarirea eficientei exercitiilor. Programul de exercitii fizice consta in 2 zile de antrenament, prin care vei mentine ritmul cardiac intre valori de 40-70% din capacitatea maxima pentru o durata de aproximativ 45-90 de minute, si o zi de exercitii fizice combinate, cu eforturi variabile.

Dificultatea vitezei si rezistenta de pedalare pe bicicleta fitness se modifica in functie de capacitatea fiecaruia, insa Kalley recomanda doua tipuri de exercitii:

·         pedalarea intr-un ritm rapid, cu dificultate setata la o rezistenta moderata spre mare;
·         pedalarea intr-un ritm moderat, cu dificultate setata la o rezistenta mare.

Exercitiile fizice care au la baza intervale de timp cu eforturi variabile presupun:

·         un minut de pedalat la intensitatea de 76-85% din ritmul cardiac maxim;
·         doua minute de recuperare, in timp ce pedalezi la 60% din ritmul cardiac maxim.

Indiferent ca esti la inceput sau ai experienta, fie doresti sa iti mentii tonusul sau sa slabesti cateva kilograme, gasesti bicicleta fitness ideala pe magazinul online Sport-Mag.ro, la preturi imbatabile pentru o gama larga de articole sportive si echipamente fitness.

Un comentariu:

  1. trebuie sa te urci pe ea pentru asta, nu? :)
    cu puturosi ca mine cam greu, tot promit sa ma urc zilnic si tot gasesc scuze!
    stiu ca gresesc!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.