Translate

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Lady in red

Desi este o culoare extrem de pasionala si expresiva, rosul nu este usor de purtat. Iti trebuie ceva personalitate sa te infasori in nuantele fierbinti, adanci, misterioase uneori. Mai ales cand este vorba sa optezi pentru o rochie rosie de seara. Si lunga pe deasupra! Atunci cand porti rosu toate celelalte amanunte ale unei tinute par sa se dilueze, par sa fie subjugate de flacarile ce iti imbraca trupul. Nu mai spun ca toate liniile vor fi perfect conturate, iar tu vei fi "decupata", iesind in evidenta pe orice fundal. Asa ca, ai grija ce iti doresti!

Si totusi o femeie in rosu va fi intotdeauna un magnet pentru toate privirile, nu numai pentru cum arata, dar si pentru ceea ce exprima hainele ei. Nu degeaba canta Chris de Burgh cu atata nostalgie, "Lady in red"...Orice femeie in rosu emana dragoste, indiferent ca a intentionat sau nu acest lucru.


Nu afirm ca o rochie rosie se potriveste neaparat unei siluete de sirena. Exista metode de a tempera culoarea, folosind nuante mai adanci sau mai pastelate, accente din culori contrastante sau croieli care sa abata atentia de la imperfectiunile trupului.

Daca simtiti ca o rochie rosie se muleaza pe personalitatea voastra si va face sa va simtiti in varful lumii, nu ezitati sa o purtati! Aplombul si starea voastra de bine va vor face sa straluciti, sa-i antrenati pe cei din jur in visul vostru.
De obicei femeile se imbraca si pentru partenerul lor, nu numai pentru a fi admirate de ceilalti, iar o rochie rosie este intotdeauna o "dedicatie" la adresa celui iubit. Nimeni nu se va indoi ca purtatoarea vrea sa transmita un mesaj.
Cat despre calitatile acestei culori, ea va va pune in valoare pielea alba, parul brunet sau blond, ochii zambitori. Nici macar nu este nevoie sa va bateti capul cu accesoriile, culoarea este o bijuterie in sine, nimic nu o va putea eclipsa.
Daca v-am convins ca merita sa indrazniti sa va achizitionati o rochie rosie pentru petrecerea de Anul Nou (lucru pe care poate nu ati avut curajul sa-l faceti pana acum), va recomand sa alegeti dintre cele peste 200 de modele de rochii de seara ale colectiei Zonia, o oferta pe toate gusturile ce porneste de la preturi de 159 de lei.
Nu va faceti griji pentru o seara racorosa, in cazul in care alegeti o little red dress, pe site gasiti jachete sau cape din blanita la fel de cochete pentru a va apara de frig.



Si, daca tot nu v-am convins, va spun ca una dintre cele mai frumoase actrite ale lumii, Sophia Loren, a avut o adevarata pasiune pentru tinutele in rosu, dar nu orice rosu, ci rosul viu, fierbinte, ca o inima indragostita, continuand sa poarte chiar si la varsta a treia haine in aceasta culoare.




6 comentarii:

  1. Tocmai ce mi-am luat o rochie rosie, asa ca articolul asta vine ca un pansament pentru mine. Mi-era teama sa nu fiu prea stridenta :P

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place rosul si rochia de seara prezentata de tine aici este superba!
    Toate celalalte, mulate pe corp, le admir la posesoare - ca cele de aici, pe mine insa trebuie sa admit (cu parere de rau) ca nu ma mai avantajeaza :) Sofica însa este tulburator de frumoasa!
    Deasemenea, spun cu mâna pe inima ca melodia lui Chris De Burgh este una din cele mai romantice melodii ale tututror timpurilor!
    weekend minunat! pup :-*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, nu îmi plac ţinutele în roşu pentru femei! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pentru ca par un pic mai agresive sau arata o persoana mai extrovertita, cu mai putine inhibitii? Cum spuneam, nu este o culoare pentru timizi.

      Ștergere
  4. Mie imi place rosu, port, amandoi suntem timizi. Rochia din primul link mi se pare de vis, pacat ca nu au marimi pornind de la xs, preturile sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce dar nu cred ca esti timida, poate retinuta, dar asta nu inseamna timid. Si te vad in rosu...of, nici nu mai stiu de cand n-am mai purtat macar M, darmite de-alea minuscule.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.