Translate

miercuri, 25 iulie 2012

Miercurea fara cuvinte - Eu spun "nu" gradinilor zoologice

Iti plac imaginile care spun o mie de cuvinte, ai obosit de atatea vorbe si vrei sa taci un moment si sa asculti gandurile tale si pe ale altora? Participa la MIERCUREA FARA CUVINTE...Afiseaza pe blogul tau o fotografie sau mai multe prin care vrei sa spui ceva, apoi intra pe http://vis-si-realitate-2.blogspot.ro/  si lasa-ti propriul link in tabelul de acolo.

5 comentarii:

 1. Si totusi ele exista. Totusi, daca animalele traiesc in conditii decente, e OK.
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. Grădiniile zoo sunt puşcăriile animalelor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai dreptate. Pe de alta parte însa, cunoasterea este cea mai usoara când contactul cu natura este direct si nu din carti sau filme... Nici nu e de mirare ca printre cei din generatiile actuale sunt înca multi ce cred ca "laptele vine de la Supermarket"!
  Fotografiile tale sunt impresionante, atata animale plictisite si neîngrijite... asemenea gradini zoologice sunt adevarat calvar pentru animale... pacat ca nu toate pot fi ca cele din, spre exemplu, Germania. Pe aici animalelor li se asigura un habitat cat se poate de apropiat cu cel în care ar fi putut trai in libertate (cele mai multe animale sunt nascute însa în gradini ZOO).

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa este, Carmen, de aceea am si postat imediat niste explicatii pentru fotografii.. e drept ca in acest fel Miercurea nu a mai fost fara cuvinte dar n-am putut sa las aceste imagini mai vechi sa spuna lucruri care intre timp s-au mai schimbat in bine, pe ici pe colo.

  RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.