Translate

vineri, 16 noiembrie 2012

Bauturi fine...

Am facut rost de o sticla de Chivas Regal. Goala. Da' ce credeati? O sticla de lux as zice, avand in vedere cat costa cu tot cu continut. Forma si firma mi-au inspirat un design mai masculin, asa ca am folosit un servetel foarte reusit cu cai.

Cutia de lemn este mai de bucatarie dar mi-a dat multe batai de cap ca, dupa ce am lacuit-o, capacul n-a mai vrut sa intre pe sant, s-a blocat si a trebuit sa-l iau la cutit sa-l subtiez. Plus ca n-a iesit ca in viziunea mea.
Dar am facut rost si de o sticla de Balantines la care lucrez de zor. M-am rugat de toti sa se scotoceasca pe-acasa de sticle din acestea mai deosebite, dar nimeni n-a avut asa ceva. Curios. Lumea nu mai bea chestii fine, ca nu mai are bani. Cel putin in cercurile in care ma invart eu...Mai sondez...

6 comentarii:

  1. Draga mea îmi place mult ceea ce faci!
    Îți admir răbdare pe care o ai!
    Îți doresc un weekend cât mai plăcut!
    Cu mare drag te îmbrățișez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, sa ai zile pline de savoare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca nu mai sunt bani de dat pe bautura. Noroc cu tuica si cu vinul de la tara. Cine are :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori tuica si vinul de la tara bat specialitatile din comert dar din pacate vin ambalate la PET! Eventual as putea orna damigeana!

      Ștergere
  4. :))
    eee, daca ai sti tu de cand tot imi propun sa comentez la articolele tale cu tehnica servetelului..... :)
    cam de cand ai pus articolul acela cu ziua ciudata.

    vreu sa zic si eu ca te admir ptr ce realizezi cu tehnica asta. eu am reusit pana acum de 2 ori sa decorez ceva. ceva adica un tablou si.. inca un tablou :))
    si mi-a placut foarte mult. la mine daca nu imi place din primele dati un lucru, nu il mai continui. asa deci. am zis ca pe lista cadourilor mele de craciun se va afla lipici dinacelaspecial, servetele si alte ustensile pe care am pus ochii :))
    si asta e doar o lista. ca mai am una cu carti, si una cu jucarii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa te avertizez ca daca pornesti pe linia asta, treptat vei renunta la altele de pe lista, cum ar fi frivolitatile gen cosmetice si vei arunca banii pe materiale...hi, hi, hii..

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.