Translate

marți, 20 noiembrie 2012

Black Friday 2012 pe ZorileStore



Unde? Ce? Cum? Explicatiile le gasiti mai jos...
 Si iată că la atâţia ani de la Marea Imbulzeală (adicătelea revoluţia din ’89) am ajuns să mai adăugăm o expresie neaoş americănească în bogatul dicţionar al limbii române...BLACK FRIDAY, în traducere  literară “vinerea neagră”. In traducere liberă o oportunitate fantastică de a prinde un chilipir, chestie pe care tot românul a ajuns să o adore, împrumutând spiritul apucător al fraţilor de peste ocean. Numai că americanii practică acest sport din spirit de competiţie, în timp ce ai noştri sunt împinşi de nevoie... In paranteză fie zis la noi e « black friday » de câte ori se deschide un nou super, hyper sau giga-market (deşi cred că ultimul cuvânt nu s-a inventat încă !).
La o simplă căutare pe Wikipedia, aflăm că Black Friday pică în ziua de după Thanksgiving când începe în mod tradiţional sesiunea de shopping pentru Christmas. La ei ! Probabil americanii încearcă să se consoleze astfel că i-au extirpat pe amerindieni de pe propriile pământuri, nu înainte de a le dedica sărbătoarea de Thanksgiving, ştiut fiind că un shopping sănătos are darul de a amorţi mustrările de conştiinţă. Am văzut cu toţii imaginile bulversante, cu poporul american pândind la uşile magazinelor deschiderea oficială, moment în care debandada se dezlănţuie iar fiara iese la lumină şi întunecă minţile tuturor. Ultima chestie vizionată cred că era cu nişte zăpăcite ce cumpărau pe ruptelea rochii de nuntă, luau cu braţul în eventualitatea că se vor mărita de mai multe ori. Horror ! Trebuie să recunoaştem că rochiile de nuntă bat de departe drujbele de la noi. Ca utilitate vreau să zic. Dar nu şi tigăile sau uleiul.
Păi şi-atunci nu e cazul să aştept Black Friday în faţa calculatorului, că e mult mai sigur pentru integritatea mea fizică ? Dar şi aici trebuie să fii iute de mână, un adevărat pistolar al clickurilor şi hotărârilor fulgerătoare. Black Friday 2012 este ziua vrăjitoarelor şi pe ZorileStore , magazin online ce comercializează articole de imbrăcăminte, incălţăminte şi accesorii, proaspăt câştigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secţiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online. Campania celor de la ZorileStore  poartă sugestivul nume de « Eclipsă de preţuri ! » şi este promovată şi de BlogAwards . Asta deoarece chiar este o vinere neagră pentru preţurile ce vor scădea cu pana la 60% la toate produsele, inclusiv la colecţia toamnă-iarnă 2012 unde reducerea va fi de minim 20%. Dacă ţinem cont că pe site se comercializează produse ale firmelor Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police, Escada, Prince, totul începe să capete o tentă extrem de atractivă. Există însă şi alte  lucruri ce te pot atrage pe ZorileStore cum ar fi originalitatea şi calitatea produselor garantate de magazin, cele 30 de zile garanţie oferite, timp în care poţi returna produsul, transportul de numai 5 lei ( !!!!) prin curier, diferenţa fiind suportată de magazin, facilitatea de vizionare a produsului prin rotire la 360 de grade astfel încât să îl poţi examina în voie. Ce-ar mai fi de adăugat ? Ceva esenţial... ZorileStore beneficiază de marca TRUSTED, o atestare oficială a experienţei, transparenţei şi corectitudinii în comerţul electronic practicat de firmă.
Cu alte cuvinte, daca ajungeţi pe site (şi sunt sigură că veţi ajunge!) veţi avea un partener comercial serios.
Aşadar, dacă vine Black Friday, cel puţin ştiu unde « mă voi aşeza la coadă »...în faţa calculatorului, pe ZorileStore. Spre deosebire de viaţa reală însă, nu va fi nevoie să mă îmbulzesc în faţa uşilor.

2 comentarii:

  1. Foarte interesant acest obicei americanesc care a ajuns la voi mai repede decat supersonicu! Noroc ca a ocolit Olanda! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un mod de a incuraja cumparaturile si de a te motiva sa-ti schimbi aparatura electronica sa zicem...de fapt e un mod de a incuraja consumul nejustificat pentru ca, de multe ori schimbi ceva pe principiul ca e depasit tehnologic vorbind, nu pentru ca s-a defectat.De aceea am zis ca la ei e vorba de competitie, iar la noi de nevoie.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.