Translate

duminică, 31 mai 2015

Clubul cinefililor

Carmen are o noua initiativa... Clubul cinefililor este locul unde, pe parcursul unei saptamani, poti recomanda filmele care ti-au placut. Intra pe link, inscrie-te in tabel si, bineinteles, citeste sugestiile celorlalti participanti daca esti in cautarea unui film bun.
Nota: Recomandarile mele nu prea ies de obicei din sfera fantasy-horror-sf, sper sa nu ii scandalizez prea tare pe ceilalti participanti cu gusturile mele.

 "As above, so below" este o productie thriller-horror din 2014 pe care o programasem de ceva timp din cauza publicitatii care i s-a facut. Filmata in stilul "reality", este aventura unui grup de tineri ce coboara in catacombele de sub Paris, o lume intunecata ce adaposteste milioane de trupuri ingropate acolo de-a lungul a sute de ani. Este de presupus ca prezenta grea a mortii poate da nastere unei alte realitati, aceea in care sunt reinviate cele mai grozave temeri ale oricarui om. Pe langa scenele horror, filmul are si o componenta psihologica, dar si una istorica- gasirea pietrei filozofale, mostenirea lui Nicolas Flamel, celebrul alchimist. Ce sa zic, este un film antrenant daca nu pui la socoteala senzatia de claustrofobie data de faptul ca actiunea se petrece in bezna din tunelurile inguste, pline de oase.

Vezi aici trailerul

4 comentarii:

  1. wow! de ce sa scandalizeze?! cine are norocul sa nu traiasca horror in viata de toate zilele, se uita din cand in când la un film de acest gen :)))
    Voi cauta sa vizonez filmul si voi reveni sa-mi spun parerea ☺
    Ma bucur mult ca te-ai alaturat grupului de cinefili, multumim pentru recomandare!
    un weekend minunat îti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gata, gata, l-am vazut! wow... ma doare capul, am transpirat, am fost in catacombele Parisului si am... coborât din nou pe Pamant, din Iad?! Filmul este excelent! are mult suspans si dezvolta o idee tare! multumesc ☺

      Ștergere
    2. Serios? Ce rapida ai fost! Imi pare bine ca ti-a placut. Din punctul meu de vedere e un horror mediu, ca nivel de spaima indusa ma refer. Eu am zis ca ma uit la unul mai usurel, dar am sfarsit prin a viziona Priest;Razbunatorul, este cu vampiri. Sunt incurabila! Dar maine ma uit neaparat la alt gen daca am timp.

      Ștergere
  2. L-am vazut si mi-a placut ideea filmului. Desi-mi plac filmele sf efectele speciale "exagerate" ma amuza si, uneori, ma plictisesc, dar "trec peste" daca-mi place ideea filmului si "jocul" actorilor.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.