Translate

miercuri, 6 mai 2015

Cum se bat vedetele in conturi

In conturi de Facebook.
Nu ca as fi fan din acela inrait, nu-mi smulg parul din cap cand moare careva si nici nu ma scurg de emotie cand sufera vreunul din dragoste, dar tot mi-a facut placere sa dau like la vreo cativa actori de film, numai asa de dragul de a vedea ce mai fac in viata de zi cu zi. Majoritatea posteaza chestii extrem de distractive, altii sunt mai ... gomosi. Dar am observat o chestie, like-urile admiratorilor se duc in directii neasteptate, uneori spre personaje aparent cu mai putin succes.
Vin Diesel este un tip foarte apropiat de fani, ii place sa se manifeste mult pe fb, pune o groaza de poze din viata personala, cu iubita, cu copiii, nepotii, cu matusile, in vacanta, la filmari, la evenimente, este un tip deschis. Iar cand mai da cate o poza cu decedatul coleg din Fast&Furious este jale, incaseaza la like-uri cu sutele de mii, ai senzatia ca vezi lacrimile printre randuri. Aveam impresia ca este unul dintre cei mai apreciati pe fb, pana mi-a zis cineva sa ma uit la Jason Statham. Jason Statham?! Ei, na! E drept ca stiu filmele cu el dar nu ma omor deloc dupa acest actor. Si totusi asa este! Ultima poza? Se apropie de milionul de like-uri, cred si eu, iete ce de patratele are asta pe el!


Il bate de departe pe Robert Downey Junior care este un caracter cu foarte, foarte mult umor, toate postarile lui sunt pline de veselie, desi nu as fi zis ca este genul. Si il bate tot de departe pe XMen, Hugh Jackman, vesel si el, dar nu stiu de ce am senzatia ca o ia pe aratura cateodata, pare innebunit dupa proprii caini deoarece ii pozeaza peste tot si posteaza javrutele pe fb. Cam ciudatel tipul!


Fetele sunt mai modeste in like-uri. Liv Tyler e in faza in care isi face selfie-uri cu copilul, ca a nascut de curand. A fost simpatica poza cu Steven Tyler, in postura de bunic emotionat la spital si cu o fata de om cuminte si normal, aproape de nerecunoscut fata de aparitiile in calitate de solist zvapaiat al trupei Aerosmith. Milla Jovovich e familista convinsa, are o fetita tare dulce si ii place sa arate fanilor imagini de la pregatirile pentru sarbatorile in familie.
Am lasat-o la urma pe Nicole Kidman care este rece ca un sloi. Sincer, cred ca altcineva se ocupa de cont deoarece posteaza numai poze publicate pe copertile revistelor si ziceri de tip poptamas, numai ca se auto-citeaza. Foarte, foarte impersonal!
Stati asa, ca il uitasem pe Dwayne "The Rock" Johnson, febletea mea! E simpatic foc! Pune clipuri si poze de peste tot, e tot numai muschi si zambet, o mandrete de baiat! Dar tot nu il ajunge pe Jason Statham...


5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Mai degraba distractiv, pana la urma e haios sa tragi cu ochiul in viata altora, mai ales a vedetelor.

      Ștergere
  2. Mie nu imi plac cei care au dat altora dreptul sa posteze la ei pe facebook in numele lor...Teo de exemplu, are niste postari de ti se intoarce stomacul si desi e pagina ei personala de vede de la o posta ca nu posteaza ea. Inteleg ca au o viata ocupata vedetele si nu au timp sa posteze dar mai bine rar si de calitate decat des si prost :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, la astia straini se vede ca se ocupa ei insisi, sunt prea personale fotografiile, sunt selfie-uri, isi dau seama ce mult inseamna fb pentru a mentine interesul fanilor.

      Ștergere
  3. Jason Statham..."flebetea" mea :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.