Translate

duminică, 24 mai 2015

Shoes trends spring/summer 2015

S-ar parea ca nu scapam de tendintele exagerate, Fashion Week Spring 2015 a dovedit-o. De fapt au fost prezentate atat de multe solutii de design pentru incaltaminte incat poti sa tragi concluzia ca ai libertatea sa porti cam tot ce te taie capul, ar fi greu sa nu fii la moda!
Totusi as remarca tocurile groase uniform pe toata inaltimea si platformele inalte. Doamne, ce am mai sperat sa nu mai vad vreodata platformele acelea oribile care s-au purtat si in anii 80'-90'. Poftim, revin in moda! Cum ar putea cineva sa mearga astfel? Parca ai avea copite.


 

O alta gaselnita sunt franjurile... Cand sunt discrete merg. La ghete si cizmulite merg. Dar pe pantofi/sandale nu-mi plac decat daca au tocuri.




Sandale cu multe fasii si sandale-gladiator. Pe bune?! Credeam ca sandalele-gladiator de-abia au fost inmormantate, parca au trecut de-abia vreo cateva sezoane. Erau si prin anii 90'. Daca au toc e altceva, vin tare frumos pe picior, dar legaturile duse pana la genunchi parca le fac putin incomode.



Animal printul se refera la aspectul pielii de reptila. Nu cred ca a iesit vreodata din moda, doar a fost accentuat din cand in cand cum se intampla acum.



Nimic nou sub soare! Putea sa lipseasca auriul? Cu cat mai stralucitor, cu atat mai bine.


Aoleu, sandale cu bareta intre degete! Nu, nu am putut sa le port, desi unele sunt chiar reusite.


Tocuri transparente...Nici asta nu e o noutate, pana acum se purtau fetele transparente. Sunt bune si tocurile...



3 comentarii:

  1. nu-mi plac deloc franjurii la incaltaminte, dar...primul model am purtat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gusturile nu se discuta. Nu sunt pe gustul meu, dar asta e moda, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca nu o sa fiu in pas cu moda vara asta...:)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.