Translate

marți, 13 octombrie 2015

Comunicat de presa-licitatie pentru HOSPICE



HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară, care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.
Organizația își desfășoară activitatea în Brașov și București, îngrijind copii  și adulți diagnosticați cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.
HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie. 
  Margarita Mamsirova și London Festival Opera, pe aceeași scenă, pentru HOSPICE Casa Speranței

Vineri, 16 octombrie, la Palatul Cercul Militar din București, se vor auzi cele mai cunoscute arii, în interpretarea sopranei Margarita Mamsirova, de la Teatrul Bolshoi din Moscova și a artiștilor London Festival Opera.

Vocile celebre se reunesc la București pentru Edelweiss Grand Opera Dinner, un eveniment special organizat de HOSPICE Casa Speranței pentru copiii și adulții din România care înfruntă o boală incurabilă.

Gazda serii va fi Maia Morgenstern, o veche susținătoare a cauzei HOSPICE. Invitații Edelweiss Grand Opera Dinner vor avea parte de o seară artistică de excepție, completată de o cină gourmet și de băuturi rafinate. Evenimentul include și o licitație cu strigare, în urma căreia participanții își vor putea adjudeca obiecte-unicat și experiențe inedite.  
Printre piesele licitate se numără:
- „Regatta Experience“ - trei zile de poveste pe ambarcațiuni de lux; 
-„Opera Package“ – o excursie la Glyndebourne și o vizită la Castelul Arundel, din Marea Britanie;
- „Phoenix Experience“ – șase zile pe proprietatea uimitoare a lui Jennifer și Harve Sarteau, din Scottsdale, Arizona;
- Tricoul lui Cristiano Ronaldo - cu semnătura acestuia 
- O lucrare unicat a lui Ștefan Câlția.

Edelweiss Grand Opera Dinner are ca scop strângerea de fonduri pentru funcționarea Centrului HOSPICE din București, inaugurat în toamna anului trecut. Acesta este primul centru de îngrijire paliativă cu servicii integrate din București. Realizarea sa a fost posibilă în urma unei campanii de șase ani în care s-au strâns peste 5 milioane de euro.
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.