Unul dintre aspectele conditiei de femeie moderna este acela ca reprezentantele sexului slab pot lupta mai eficient pentru sanatatea lor. Aspirante dintotdeauna la egalitatea cu barbatii din punct de vedere social, femeile n-au contestat insa niciodata ca organismul si sanatatea lor sunt un pic mai greu de intretinut. Una peste alta, sa te nasti femeie a fost mereu in trecut ca un fel de cazna data de divinitate. Au fost necesare schimbari profunde in societate si gandire pentru ca problemele femeilor sa fie recunoscute, respectate, sa li se acorde importanta necesara, iar medicina sa caute solutii specifice acestora.
Probabil ca pana acum cateva zeci de ani nimeni n-ar fi deschis gura in public sa discute despre aspectele intime ale fiziologiei corpului femeiesc, iar mare parte dintre mamele si bunicile noastre s-au descurcat cum au putut, cu leacuri babesti sau destainuindu-se vreunui doctor mai deschis la minte. Pe masura ce stiinta a avansat si au fost descifrate mecanismele cele mai fine ce asigura buna functionare a organismului, pe masura ce am invatat in scoala ca suntem adapost pentru celule, bacterii, virusuri si o puzderie de alte microorganisme, tabuurile s-au spulberat, iar sanatatea a devenit mai importanta decat restrictiile unei societati inchistata in propria ipocrizie.
Pentru ca femeile fac Pamantul sa se invarta, iar bunastarea lor asigura si bunastarea intregii societati. Ne-a luat cateva mii de ani ca sa pricepem asta. Iata de ce putem discuta astazi franc, fara jena, despre problemele sarcinii, ale nasterii, ale ciclului menstrual, ale bolilor sistemului reproducator.
Nu cred ca exista vreo femeie adulta care sa poata afirma ca nu a trecut prin anumite situatii de-a lungul vietii. Iar infectiile vaginale reprezinta una dintre cele mai frecvente neplaceri ce pot aparea. Ceea ce era probabil un mister acum sute de ani, disconfortul intim generat de senzatii de mancarime, iritatie, arsura, miros neplacut, poate fi clar explicat astazi si este atat de simplu de inteles si de prevenit, incat te miri ce salt enorm inseamna microscopul in evolutia medicinei.
Pentru ca microscopul ne-a permis sa vedem bacteriile. Iar din acel moment am descoperit cat de bine ne ajuta ele sa traim. Avem in organism o flora bacteriana ce asigura desfasurarea proceselor de la nivelul pielii, din intestine sau, in cazul femeilor, de la nivelul vaginului. Mai precis, in vagin, la fel ca si in tractul gastro-intestinal, traiesc lactobacilii. Produc acid lactic care asigura un pH acid necesar pentru distrugerea bacteriilor rele, patogene, producatoare de boli. Ca urmare, lantul e simplu: suficienti lactobacili inseamna un pH acid ceea ce e perfect. Dispar lactobacilii, pH-ul devine alcalin si vaginul este invadat de un alt fel de microorganisme.
Astazi, pentru ca stim exact cum functioneaza aceste conexiuni, putem sa tratam eficient, dar, si mai important, putem sa prevenim. Cunoastem cu totii principiul preventiei, faptul ca este mai usor si mai putin costisitor sa previi decat sa tratezi o afectiune. Pe acest principiu se bazeaza tot sistemul de administrare a suplimentelor alimentare, pe care le cunoastem cu totii. Si in cazul asigurarii sanatatii vaginului exista suplimentele potrivite, iar Floral'aise este unul dintre ele.
Suplimentul alimentar Floral'aise, produs de Biessen Pharma, are in primul rand calitatea unei compozitii minime, fiind redus strict la ingredientele active: lactobacilii si vitamina A, alaturi de care apare doar stearatul de magneziu ca gent antiaglomerant. Fara nimic altceva in compozitie! Inghiti o capsula si stii exact ce inghiti, adica ai siguranta ca nu bagi chimicale inutile in organism. Stii exact cum urmeaza sa actioneze: asigura concentratia optima de lactobacili la nivelul vaginului, pastrand sistemul de aparare intact. In plus, aportul de vitamina A contribuie esential la snatatea membranelor mucoase. Se prezinta sub forma de capsule de marime medie, care se inghit, va spun ca sa nu aveti impresia ca se introduc prin alte parti, deoarece am mai vazut confuzii de genul acesta. Nu contine gluten si nici hormoni!
Floral'aise este un supliment alimentar. Cititi cu atentie prospectul sau informatiile de pe ambalaj.
In cazul in care nu obisnuiti sa luati suplimente alimentare si v-ati imbolnavit de ceva, este bine sa stiti ca Floral'aise este un adjuvant, un supliment care se poate administra odata cu medicamentele recomandate de medic, fiind de mare ajutor in grabirea vindecarii. Trebuie sa retineti faptul ca, in caz de boala, Floral'aise singur nu trateaza, nu inlocuieste tratamentul clasic. Nu veti rezolva o infectie vaginala doar cu un supliment! Asa ca, actionati in forta pentru a preveni boala.
O alta calitate a acestui supliment este faptul ca poate fi administrat unei plaje largi de varste, de la tinerele care nu si-au inceput inca viata sexuala pana la femeile care au intrata in etapa menopauzei. Poate fi luat si de femeile insarcinate, este recomandat si in timpul tratamentelor cu antibiotice si antimicotice. In timpul sarcinii chiar este indicat, deoarece e nevoie de o atentie sporita pentru asigurarea sanatatii intime.
Se recomanda ca administrarea de capsule Floral'aise sa se faca in cure de 2-3 luni, pentru ca efectul asupra mecanismelor de aparare naturale sa fie trainic, de durata. Daca va aflati deja sub tratament medicamentos, luati 2 capsule/zi timp de 10 zile, iar daca vreti doar sa preveniti, luati o capsula/zi, timp de 20 de zile si reluati in luna urmatoare.
As vrea sa adaug faptul ca, desi capsulele sunt chiar rezonabile ca marime, eu am o problema cu inghitirea lor in general, asa ca obisnuiesc sa le desfac si sa le vars intr-o lingurita. Pentru cei ca mine, e bine de stiut ca praful din interior este placut la gust, dulceag, asa ca nu constituie o problema sa il dati pe gat cu putina apa.
Voi incheia spunand ca Floral'aise este unul dintre putinele suplimente alimentare de care voi incerca sa ma tin. Are o compozitie care merge drept la tinta, ca sa zic asa, cu efecte bune, previzibile tocmai pentru ca ofera organismului ceva important, o componenta care stim exact cum actioneaza.
Multumesc mult pentru informatie si pentru recomandare!
RăspundețiȘtergereSe poate lua si in timpul sarcini?
RăspundețiȘtergereVa trebui sa consultati medicul care urmareste sarcina, pe prospect nu am vazut indicatii in acest sens.
Ștergere