Translate

duminică, 19 decembrie 2021

Planul primului tau business, asternut pe o tabla magnetica! Iata avantajele!

Ideea ta de business te entuziasmeaza si de abia astepti sa notezi planul pas cu pas? Ce ar fi sa dai startul unei afaceri de succes, avand la dispozitie echipamente moderne si profesionale? Tabla magnetica este nerabdatoare sa iti sustina visul!

 Planifica, scrie, sterge sau lipeste pe ea cele mai indraznete idei pentru primul tau business! Accesorii precum markerele, buretii si magnetii vor face echipa buna cu tine si noua ta achizitie. Iata cate avantaje iti poate aduce o tabla alba magnetica de la www.viamond.ro pe parcursul dezvoltarii carierei tale!

  Vedere de ansamblu generoasa

 Primul pas atunci cand pornesti pe calea antreprenoriatului este sa concepi un plan de lucru imbatabil. Scopul si obiectivele, analiza tuturor punctelor forte si sensibile, a resurselor de care dispui sau vei avea nevoie, timpul de realizare si investitia financiara sunt cateva dintre lucrurile la care va trebui sa te gandesti serios.

 De multe ori, agendele sau caietele nu sunt suficiente in aceste etape. Ecranul laptopului, de asemenea, nu iti ofera vederea de ansamblu pe care ti-o doresti, de aceea, cei mai multi opteaza pentru o tabla magnetica, capabila sa scoata in evidenta noi perspective.

 Modele diverse gata sa iti indeplineasca toate cerintele

 Poti opta pentru o gama larga de dimensiuni, incepand de la un memoboard de 30x40 cm, pana la modelele cu suprafete mari de 120x400 cm. Cu stand mobil, usor de transportat sau cu sistem de montare pe perete, varianta aleasa iti va fi de un real ajutor. Rotativa, triptica sau multifunctionala, tabla te va inspira sa lucrezi ca un adevarat profesionist.

 Set complet pentru idei inovatoare

 Modelul multifunctional 3 in 1 ce cuprinde tabla magnetica, flipchart si avizier constituie pachetul complet pentru a-ti incepe afacerea cu dreptul. Suprafata emailata, de inalta calitate, rezista cu stoicism la zgarieturi, iar suportul montat pe partea magnetica poate sustine hartia, tranformand tabla rapid intr-un flipchart. De asemenea, partea din spate a tablei este prevazuta cu un panou din fetru ce permite prinderea cu ace, functionand ca un avizier. Designul compact este realizat perfect pentru a face economie de spatiu, in plus, il poti asambla si manevra usor, avand mobilitate sporita. Planul tau de afacere ar sta mandru pe o astfel de tabla, nu crezi?

 Practica, moderna si eficienta

 Un model mai simplu, dar cu eficienta ridicata, este si tabla magnetica de 100x150 cm, utilizata si in conferinte sau sedinte de brainstorming. Are o suprafata magnetica metalica, rama din aluminiu si o tavita pentru markere. Se livreaza cu accesoriile necesare montarii pe perete, aceasta putand fi pozitionata vertical sau orizontal. Este foarte rezistenta, durabila in timp si o poti utiliza cu usurinta. In functie de spatiul de care dispui, poti opta si pentru dimensiuni mai mici.

 Scrie, subliniaza sau sterge, pana ajungi la un plan de nota 10

 Fa partase la aventura ta si cele 4 markere colorate in negru, albastru, rosu si verde. Scoate in evidenta ideile principale, subliniaza punctele esentiale, deseneaza schematic planuri diverse, sterge rapid cu buretele atunci cand nu iti mai convin propunerile initiale, corecteaza totul fara nicio greutate, pana ajungi la varianta de succes. Setul de magneti colorati iti sta si el la dispozitie pentru a afisa notite, poze sau grafice, toate acestea pentru ca tu sa beneficiezi de lejeritate maxima in munca depusa.

 Lasa tabla magnetica sa iti fie partener de incredere in noul tau business. Perspectiva pe care ti-o va oferi te va ajuta sa dezvolti o gandire rationala, inspirata, cu puncte de vedere viabile.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.