Translate

joi, 24 februarie 2022

Last Minute in Egipt - Hurghada si Sharm el Sheikh te asteapta cu... sarmul lor!

De 5 000 de ani, de cand se scrie istorie, lumea intreaga este fascinata de Egipt. Aceasta tara din nord-estul Africii, scaldata de apele Marii Mediterane si ale Marii Rosii, a lasat omenirii unele dintre cele mai cunoscute monumente ale tuturor timpurilor, precum Marea Piramida, Sfinxul sau Templele din Luxor si Karnak.

Mari personalitati ale lumii au trait in Egipt sau macar au vizitat aceasta tara. Aici, Moise a despartit in doua apele Marii Rosii si tot aici Fecioara Maria s-a refugiat cu pruncul Iisus, pentru a scapa de prigoana lui Irod. Conducatorii romani Caesar si Marcus Antonius s-au indragostit de regina egipteana Cleopatra, iar imparatul francez Napoleon a sosit, de asemenea, la poalele piramidelor.

Iata suficiente motive ca sa vizitezi, la randul tau, acest tinut miraculos si sa profiti de ofertele last minute Egipt disponibile la agentia de turism Komsi Travel!

Hurghada – bucura-te de minunile Africii!

In urma cu numai cateva decenii, aceasta statiune magnifica era un simplu sat de pescari, aflat pe tarmurile Marii Rosii. Astazi, aici exista peste 200 de hoteluri de 4 si 5 stele, care le ofera oaspetilor cele mai bune conditii! Daca alegi aceasta destinatie, cu siguranta te vei felicita pentru ideea de a profita de o oferta last minute in Egipt!

Vei putea sa te bucuri in permanenta de plaje superbe, aflate pe malurile linistite ale unei mari prietenoase. Valurile mici sunt ideale inclusiv pentru familiile cu copii. Daca esti un pasionat al sporturilor acvatice, cu siguranta nu te vei plictisi. Vei avea numeroase ocazii de a face scufundari si de a admira recifurile de corali sau pesti in toate culorile imaginabile. Daca vrei sa faci o calatorie la bordul unui submarin, Hurghada iti ofera inclusiv aceasta oportunitate, cand ai optat pentru last minute in Egipt.

Sharm el Sheikh – farmecul peninsulei Sinai

Statiunea Sham el Sheikh se afla, din punct de vedere geografic, in Asia, dar stapanirea egipteana s-a instalat aici din cele mai vechi timpuri. Intr-adevar, faraonii au anexat devreme acest teritoriu, fiind interesati de zacamintele de turcoaz din regiune. De altfel, toti cei care profita de o experienta last minute in Egipt marturisesc ca inclusiv apa marii pare sa fi imprumutat culoarea superba a acestor pietre semipretioase.

Sharm el Sheikh te asteapta nu numai cu o cazare la cele mai inalte standarde, ci si cu plaje superbe sau parcuri acvatice. Si nu totul se rezuma la mare. Viata de noapte este de-a dreptul spectaculoasa, turistii fiind asteptati cu multa ospitalitate in diferite cafenele, cluburi si inclusiv intr-un bar construit in totalitate din gheata, intr-o zona in care temperatura rareori coboara sub 30 de grade!

In plus, odata ajuns in Hurghada sau Sharm el Sheikh ai posibilitatea de a participa la excursii care iti vor permite sa vizitezi toate minunile acestei tari stravechi. Vei putea sa vezi Nilul si canalul de Suez, impresionantul muzeu din Cairo si, bineinteles, piramidele si Sfinxul care le zambeste misterios vizitatorilor de aproape cinci mii de ani.

Profita de ofertele last minute Egipt si vei avea parte de o experienta pe care nu o vei uita niciodata! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.