Translate

luni, 30 septembrie 2013

Tupperware


Numele Tupperware îmi este familiar din filmele americane, cele cu subiecte de prin anii 50’-60’... Vezi câte o scenã în care gospodinele de peste ocean se adunã în sufragerie, ca sã asiste la o prezentare de produse Tupperware. Produsele în cauzã sunt diverse recipiente pentru depozitarea alimentelor. De fapt, firma este înrãdãcinatã în tradiţia americanã tot atât de tare ca şi cola, jeansii sau filmele cu cowboys. Si asta din cauza faptului cã s-a adresat de la început unei clase sociale medii, formatã dintr-un tatã salariat, o mamã casnicã şi copiii aferenţi, locuind într-o cãsuţã decentã şi având venituri rezonabile. In astfel de case este nevoie întotdeauna de spaţiu de depozitare, de obiecte uşoare, rezistente şi uşor de manipulat.
In 1946 Earl Tupper a fost omul cu iniţiativã care a vãzut ce oportunitate oferã domeniul casnic. A înfiinţat o companie şi a început sã-şi vândã produsele prin intermediul reprezentanţilor şi al demonstratiilor fãcute chiar în casele potenţialilor cumpãrãtori. 60 de ani mai târziu, compania este atât de popularã, încât a reuşit sã pãtrundã în cãminele din 140 de ţãri. Cum a fost posibil? Printr-o politicã optimã de vânzãri, idei inovative, design eficient, garanţie a calitãţii şi a longevitãţii produselor, soluţii ingenioase pentru depozitarea, servirea, transportul şi preparea alimentelor.  N-am ştiut cã existã Tupperware şi în România, dar chiar aşa este. Si n-am sã ratez ocazia de a încerca ceva din oferta lor.  Am ales o Sticlã eco de 500 ml deoarece copilul meu poartã zilnic, în ghiozdan, o sticlã cu apã. Incerc sã-i schimb cât mai des sticluţele, cã ştim cu toţii ce nociv poate fi plasticul când începe sã se învecheascã. Ca sã nu mai zic cã am mereu o strângere de inimã deoarece puştiul e cam împrãştiat şi neatent şi are toate şansele sã-şi „boteze” cãrţile şi caietele. Sticlele Tupperware sunt realizate din plastic pur, medical, fiind mult deasupra clasicelor „PET-uri”. Iata un clip demonstrativ despre calitatile sticlutei-minune.


3 comentarii:

  1. da, o sticla perfecta pentru scolari si nu numai. Ai facut o alegere foarte buna!
    frumos articolul tau! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai aflam cate ceva.Eu, una nu auzisem,dar ma documentez sa aflu mult mai multe.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama e abonată la cumpărat cutii Tupperware. Mai îmi trimite o sarma, o prăjitură şi apoi mă dăscăleşte bine să nu-i pierd cutia sau capacul că face moarte de om. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.