Translate

duminică, 2 august 2015

Bijuterii contemporane-lemn, steampunk si alte fantezii

Layla Amber este un designer englez ce prefera lemnul si modelele inspirate din natura, dar si culorile vii. Chiar ea declara ca petrece foarte mult timp adunand desene felurite cu flori sau animale, in incercarea de a gasi combinatiile potrivite. Lucrarile ei transmit voie buna si daca porti asa ceva cu siguranta ai o fire optimista, nonsalanta.




SwankMetalsmithing este numele de pe Etsy al creatoarei din Oregon-SUA care realizeaza inele de inspiratie steampunk destinate barbatilor, dar nu neaparat. Mie personal steampunkul imi place la nebunie, sunt hotarata sa decorez si eu cateva obiecte in acest stil, totul este sa strang piesele necesare. Cred ca voi demonta vreun ceas mecanic, ceva...

Bijuteriile costa un porcoi de bani pentru ca sunt din argint si aur, cel cu pietrica verde este dintr-o serie inspirata de Star Wars.


Sarah Hood este o alta pasionata de natura, de bijuteriile sculpturale realizate in serie mica sau unicate. Traieste si lucreaza in Seattle-SUA si este un designer care si-a descoperit vocatia de bijutier pe parcurs.

Katey Brunini este un designer american extrem de premiat. Mie mi-a placut colectia inspirata de paianjeni si panzele lor.

Arhitectul Jean Christophe este un designer francez de lux. Este un maestru al formelor contradictorii, dar creeaza piese extrem de feminine. Sau extrem de masculine. Bijuteriile lui au forme organice, alunecoase, inspira ceva ireal.



4 comentarii:

  1. Chiar daca nu prea port bijuterii,imi place sa citesc si sa ma informez de-a gata de la voi.Unele sunt foarte frumoase.O saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Votez pentru inelul din argint (sau aur alb?) cu safir al lui Jean Christophe!

    Săptămână bună!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://nymphtamine.blogspot.ro/2015/08/premiul-liebster-legaturi-intre-bloggeri.html

    Pentru tine :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.