Translate

duminică, 27 noiembrie 2016

Revista Avantaje pe decembrie

Era asa de dolofan pachetul ce insotea revista Avantaje pe luna decembrie, incat nu m-am putut abtine sa o cumpar. Dar si pentru ca are o paleta de farduri de ochi pe post de cadou.


Pana la urma s-a dovedit ca in interior este un porcoi de hartie, adica niste brosuri, nu chiar inutile, dar nici macar o mostra de ceva. Aaaa, chestia asta m-a deranjat. E drept ca revista costa doar 9,90 lei, dar imi doream ratia lunara de mostre.
Fardurile sunt vesel colorate si nu, nu sunt de vreo firma, pe ele scrie doar ca sunt facute in China, niciun nume, ceva... Langa Avantaje este si revista "Lucru de mana", asta imi va placea in mod sigur, desi nu mai obisnuiesc sa cos sau sa tricotez, dar are modele de Craciun si sfaturi interesante pentru decorul cu specific de sarbatori. Exista de asemenea un catalog Avon, valabil in aceasta perioada. Eu l-am rasfoit deja la serviciu si am gasit destule oferte pentru sarbatori.
Utila este si brosura cu retete de la Nutella, evident sunt retete cu Nutella si tot evident este faptul ca serveste celor care prepara dupa retete. Eu sunt tipul "urechist", adica fac ce stiu de ani buni, greu ma determini sa incerc ceva nou. Intr-un final apoteotic veti gasi si brosura de cadouri de la Lidl, va intereseaza daca aveti Lidl prin oras. Daca nu, asta e, dar au fleacuri dragute.
Cam asta ar fi, astept si celelalte reviste, dar am vazut ca, fara un cadou, nici numerele de luna trecuta nu s-au prea vandut.

2 comentarii:

  1. Pai poate nu isi mai dau interesul la cadouri..daca tot nu se vând revistele..
    Mi se pare asa urat...cum acasa Glamour de exemplu punea mostre,iar aici revista pune produse in toată regula..de parca acasa nu vor sa isi dea silință..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.