Cu toate ca lucratul de acasa, in multe cazuri, ne face sa uitam de viata la birou, mai devreme sau mai tarziu este posibil sa ne intoarcem in spatiul comun de lucru. Desigur, vom avea multe stiri din “vacanta”, iar cel mai propice loc pentru a depana povestile este in cantina sau bucataria biroului, la o cafea LavAzza!
De aceea, pentru a avea siguranta ca statia ta de cafea LavAzza este bine pusa la punct, H2On iti vine in ajutor! Poti crea o atmosfera speciala pentru angajatii tai, cu doar cateva schimbari, iar in acelasi timp vei avea parte de un spatiu bine organizat si usor de mentinut.
Iata cateva sfaturi:
Alegeri in materie de bauturi – In loc sa oferi acelasi tip de cafea la o singura statie, poti incerca ceva nou. Daca dispui de un spatiu mare, poti crea mai multe statii de cafea, cu specialitati diferite. In prezent, multe espressoare, chiar si cele cu capsule, pot crea si alte varietati, precum cappuccino sau macchiato. Poti opta pentru un astfel de aparat in bucatarie, iar pe hol sau in sala de conferinte poti alege un espressor mai simplu, ideal pentru cei care doresc o cafea rapida.
Imbunatatirea spatiului – Poti acomoda diferite tipuri de mobila in zona statiei de cafea LavAzza. Unii angajati vor doar sa ia o pauza rapida, altii sunt in pauza de masa si cauta un spatiu pentru a-si depana povestirile. Asigura-te ca au tot confortul necesar prin piese de mobilier diverse, de la scaune de tip taburet, pana la bean bags in zona de lounge sau fotolii amplasate pe hol. Nu uita nici de masutele pentru pahare si cesti, un ingredient cheie pe care multi il omit!
Amplasare – Statiile de cafea trebuie sa fie amplasate acolo unde traficul este mai intens, altfel un angajat va trebui sa faca doua drumuri in pauza. Ia in calcul amplasarea unui aparat in drum spre balcon sau terasa, pentru fumatori, nu uita de cel din bucatarie sau cantina si amplaseaza unul si in sala de receptii. In functie de spatiul de care dispui, poti opta si pentru mini-statii de cafea pe holuri, in zona de lounge sau in sala de conferinte/training.
Intretinere – O statie de cafea murdara in permanenta nu-i va motiva pe angajatii tai. Alege amplasarea acestora pe suprafete usor de curatat si intretinut. De asemenea, pentru a scapa de toata corvoada cu filtre si resturi de zat, alege un espressor de cafea Lavazza cu capsule, usor de folosit si de intretinut. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai suficienta apa in recipent (sau lapte, pentru unele modele), sa introduci o capsula si sa astepti cateva momente pentru cafeaua perfecta, de fiecare data.
Optiuni diferite – Fiecare dintre angajatii tai are o parere diferita despre gustul cafelei. De aceea, pentru a le oferi alternative, fara a face rabat la calitate, opteaza pentru mai multe sortimente LavAzza, care satisfac toate gusturile! Fie ca prefera un espresso clasic LavAzza Qualita Oro sau un sortiment organic LavAzza Tierra Bio, alegerile sunt aproape nelimitate!
Descopera oferta de espressoare, dar si de felurite sortimente de cafea LavAzza capsule pe site-ul H2On si comanda online, la un pret deosebit de avantajos!
Foarte util articolul, multumesc pentru sfat!
RăspundețiȘtergere