Translate

vineri, 8 septembrie 2023

Au început înscrierile în SuperBlog!

 O spun in fiecare an si eu, dar nu obosesc sa repet deoarece a fost una dintre cele mai frumoase si originale experiente din viata mea. Iata (a nu stiu cata oara!) mesajul organizatorilor:

"Ca în fiecare an, în luna septembrie deschidem înscrierile în SuperBlog – cea mai longevivă competiție din blogosfera românească.
Acum 15 ani, în 2008, lansam ediția-pilot SuperBlog, iar acum deja ne „îmbarcăm” în a 27-a ediție. De-a lungul anilor s-au scris râuri de cerneală virtuală și am descoperit o multitudine de bloguri cu nișe și stiluri diferite. Am cunoscut oameni și povești, am învățat și experimentat împreună, am trăit emoții și senzații de tot felul: adrenalina deadlineului 23:59, sindromul F5 când apar notele, bucuria premiilor, satisfacția de a fi parte din comunitate și de a clădi parteneriate, prietenii, ba chiar și familii. Dacă deja faci parte din comunitate, știi ce spunem, iar dacă nu, te invităm să ni te alături! Ai doar de câștigat.
 


De ce să participi:

Îți descoperi / perfecționezi stilul. Fie că deja îți place cum scrii și vrei să-ți rafinezi tehnica sau încă îți cauți „vocea” online, ai ocazia să explorezi și să-ți îmbunătățești condeiul. Acceptă provocarea, privește fiecare probă ca pe o ocazie de a-ți testa limitele și vei afla cât poți, ce îți place, care subiecte te inspiră ori dimpotrivă. Poate descoperi noi pasiuni sau moduri de a atrage muza ori de a aborda o temă. Indiferent de rezultate, îți vei extinde zona de confort, vei scrie mai bine și mai repede, chiar și contra-cronometru, și vei avea mai multă încredere în tine.
Înveți multe – de la informații din diverse domenii până la tehnici de (content) marketing, copywriting, storytelling, SEO etc. Îmbini creativitatea cu documentarea. Și le transmiți și cititorilor ce consideri relevant, că niciodată nu este suficient conținut util (chiar dacă au mai scris mulți alții înainte, poți face diferența printr-o perspectivă personală).

Te disciplinezi să scrii constant – vom avea 2 probe pe săptămână, în zilele de marți și vineri (doar prima se va lansa duminică, 1 octombrie). Toate probele sunt opționale, poți participa la care / câte vrei. Poate chiar la toate, dacă aspiri să te clasezi în top 10 sau pe podium.

Te obișnuiești să scrii după briefuri cu cerințe diferite, propuse de branduri din domenii diferite – ce antrenament mai bun pentru viitoarele colaborări de content marketing?!

Te întreci cu zeci de bloggeri, dar mai ales cu tine însuți / însăți. Învață de la ceilalți, dar păstrează-ți autenticitatea!

Scrii pentru cititori, dar impresionezi și juriul. Doar esti superblogger!

Trăiești adrenalina termenelor și a notelor. Afli cum percep juriile textele tale și cum te situezi în raport cu ceilalți concurenți.

Te bucuri de premii și de noii prieteni din comunitate. Savurezi experiența – ca orice expediție, competiția implică aventură și curaj, încredere în sine și în ceilalți, poftă de viață și deschidere spre noi orizonturi.

Ca membru al comunității, primești și oferi susținere. Împreună dăm valoare cuvintelor și consolidăm puterea blogosferei, demonstrăm brandurilor că merită să dezvolte parteneriate cu creatorii de conținut. „Oceanul” online ascunde încă multe nestemate care merită descoperite și prezentate lumii. De ce să aștepți ziua când te va duce „valul” la suprafață, când mai bine înveți să navighezi eficient în direcția dorită?! Chiar dacă fiecare călătorie este o experiență personală, nu esti singur(ă), ai un întreg „echipaj” alături: ceilalți concurenți, bloggeri parteneri, sponsori și pe noi, organizatorii.

Ia-ți creativitatea drept busolă și hai în expediția SuperBlog! Te invităm la bord! Acceseaza la acest link forumlarul de inscriere in competitie."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.