Translate

luni, 13 octombrie 2014

Reteta speciala cu paste fainoase



Pastele fainoase nu sunt cele mai potrivite alimente daca vrei sa slabesti, in schimb sunt absolut delicioase in combinatie cu diferite sosuri si toping-uri. Ceea ce urmeaza sa va prezint azi este o reteta mai mult decat extraordinara de paste. 





Paste cu dovlecei si sos pesto

Sunt mai multe variante de a realiza acest fel de mancare si puteti folosi orice tip de paste doriti. Daca nu aveti ce va trebuie in casa si sunteti prin zona Bacaului, gasiti paste fainoase in Bacau, cu siguranta la Selgros. Eu, personal, am Selgros-ul din Ploiesti, asa ca nu ma dau inapoi sa caut ce-mi trebuie pe aici. Sfatul meu este sa alegeti intotdeauna paste fainoase de calitate, indiferent ce forma au acestea. Daca nu doriti o mancare de post, va sfatuiesc sa le alegeti intotdeauna pe cele cu ou. Au o aroma mai placuta, care complimenteaza de fiecare data sosul, oricare ar fi acesta.


Sa revenim la reteta. In timp ce se fierb pastele, aveti tot timpul din lume sa pregatiti sosul in care le veti imbraca. Asa ca trebuie sa caliti niste legume care vi se pare ca se potrivesc cu dovleceii, gen broccoli, conopida sau ce va place, insa rezumati-va la legume de culoare verde sau neutra, ca sa nu stricati aspectul final. Adaugati dovleceii mereu mai tarziu, pentru ca sunt foarte fragezi si au nevoie de foarte putin timp pentru preparare.

Sosul pesto trebuie sa fie pregatit, iar cu acesta scapati usor daca il cumparati gata facut. Il gasiti tot la Selgros. Asta stiu sigur! Asa ca, atunci cand pastele sunt fierte, scurgeti apa de pe ele, pastrand cateva linguri. Puneti pastele inapoi in oala si amestecati bine cu cantitatea de sos pesto pe care o doriti. Apoi adaugati legumele calite si, la final, razuiti parmezan din belsug.

Va asigur ca este delicios si ca aceasta reteta va ia foarte putin timp. Toti cei care vor gusta te vor ruga sa o pregatesti din nou. Este reteta perfecta pentru o masa, intr-o seara petrecuta cu prietenii.

Selgros Bacau

Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B Bacau, 720 089, RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199
 

4 comentarii:

  1. Nu se poate! Eu aștept, pe jar, tema aia cu jumulitul femeilor, că-s tămâie la ea, și la ele și tu-mi vii cu verzăciunea asta de care leșină si mâțele eco!

    RăspundețiȘtergere
  2. O reteta simpla si gustoasa. Eu am descoperit niste paste foarte bune la Lidl, sunt si ieftine, nu stiu cum se numesc dar parca au un nume italienesc.Ador pastele in orice varianta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat pastele in multe variante dar nu am facut cu sos pesto, inca.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar delicios! fac des cu pesto, am pesto facut in casa!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.