Translate

vineri, 9 ianuarie 2015

Economiseste altfel: cumparand!

Marketing-ul a evoluat enorm in ultimii ani, iar daca stam sa analizam, totul a inceput de la o simpla   tranzactie. De-a lungul timpului totul s-a axat pe crearea de avantaje pentru cumparator insa majoritatea metodelor au cam dat gres, pana cand a aparut Lyoness. Poate ati auzit, poate nu, insa serviciile Lyoness sunt disponibile si in Romania. Lyoness Romania  doreste ca marketing-ul in tara noastra sa evolueze treptat, la fel ca in afara. Va dura un pic pana cand populatia se va obisnui cu solutiile Lyoness, insa totul are un inceput.
Haideti sa va explic ce va ofera Lyoness! Ei bine, serviciile lor sunt dedicate cumparatorului. Mai precis, vei primi un card Lyoness pe care il vei folosi mereu cand achizitionezi vreun produs de la   numerosii lor parteneri comerciali, cumparaturi pe care oricum le-ai face, dar acum prezinti cardul Lyoness la casa de marcat.  Pe cardul Lyoness vei primi o parte din bani inapoi, in functie de suma pe care o utilizezi, iar cand vrei tu, poti folosi punctele de pe card la achizitia de produse noi. Este ca si cum ai economisi in timp ce cumperi! Suna destul de ciudat insa, daca stai sa analizezi, este interesant, mai ales pentru cumparator. Lyoness a revolutionat piata datorita serviciilor oferite si mecanismului lor de economisire.
Lyoness are mai multe proiecte de dezvoltare, cum ar fi Lyoness TV, Lyoness Greenfinity sau   Lyoness Child and Family Fundation , proiecte care nu au legatura directa cu marketing-ul, insa asta ne arata cat de mult se extinde aceasta companie. Daca ai folosit deja serviciile Lyoness, te invit sa accesezi si pagina de fani a Lyoness Romania si sa te alaturi companiei, iar in sectiunea de comentarii te invit sa-ti spui parerea despre serviciile Lyoness.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.