Translate

joi, 27 iulie 2017

Frumoasa in stil Batoko

Singurul regret in faptul ca sunt mama de baiat este acela ca n-am o fata pe care sa o gatesc cu cele mai chic, delicate si memorabile tinute. Asta pentru ca sa nu-mi spuneti ca viata voastra, ca femeie, adica momentele fericite, n-a fost marcata de purtarea unor haine pe care le-ati pastrat in amintire. Sau pe care le-ati imortalizat in fotografii.

Sursa: Karen Raines Fashion Designer

Chiar daca sunteti genul care va imbracati elegant, deosebit, din an in Paste, sunt sigura ca memoria voastra se agata de acele aniversari sau evenimente la care ati stralucit. In plus, daca ati facut eforturi pentru gasirea look-ului perfect, e clar ca experienta a fost una de povestit si nepotilor.
Si mai este un lucru pe care il regret: ca nu mai sunt suficient de tanara incat sa aleg dintre rochii de ocazie scurte, adica din puzderia de modele extrem de frumoase care impanzesc magazinele din ziua de azi.


Nu ratati ocaziile!

Vorbeam de reperele din viata noastra, acelea care apar o data pe an sau mai rar si care sunt cu atat mai pretioase pentru noi. Ati fost sau nu la un bal de absolvire? Eu cred ca ati fost. Ati fost sau nu la prima intalnire romantica? Nu cred ca ati ratat-o. Ati fost mireasa, domnisoara de onoare, nasa de cununie sau de botez? Ati fost la petreceri aniversare, in cluburi, la terase in seri estivale? Sa nu-mi spuneti ca n-ati trait nimic de genul acesta deoarece incep sa cred ca veniti de pe o planeta pustie, nu alta! Oricat de timida, retrasa, tacuta ar fi o fata, candva va avea momentul ei de glorie si din aceasta cauza, nimeni nu va va putea acuza vreodata ca sunteti prea frivole atunci cand va cautati rochia perfecta. Pentru ca o meritati!

Sursa:Robert Best

Singurul obstacol care mai sta in calea alegerii tinutei preferate ar fi resursele financiare, dar si aici par sa se rezolve problemele deoarece exista site-uri unde se gasesc lucruri cu un raport calitate/pret excelent. Si aici trebuie sa multumim producatorilor si comerciantilor ca reusesc sa apropie marfa de dorintele noastre cele mai arzatoare.

Frumoasa in stil Batoko

Rochitele mai altfel din aceste poze apartin magazinului online Batoko. E drept ca mie mi-a sarit in ochi mai intai un model de rochie lunga, avand pieptul decorat cu motive care amintesc de traditia africana, dar apoi am apreciat si croielile feminine ale rochiilor scurte, desi, asa cum spuneam, in privinta asta raman la sentimentul de nostalgie dupa vremea cand inca puteam sa ma imbrac cu asa ceva.
Dar voi, cele mai tinere, nu ezitati sa indrazniti... Pentru ca mai tarziu veti regreta ca nu ati incercat. Va garantez ca vine un moment in viata cand gusturile se schimba radical, trecerea prin diferite varste vine la pachet cu alta optica care nu tine neaparat de trendurile de pe piata. Pur si simplu veti avea chef sa va modificati look-ul. Schimbarea si curiozitatea fac parte din ceea ce ne defineste ca oameni.
Sursa: Hayden Williams

Daca sunteti genul careia ii place chic-ul parizian, veti gasi pe site destule modele cu broderii si dantela, in culori vii sau pastelate. Daca aveti un trup de sirena, precis va vor atrage modelele mulate. Daca sunteti cuminti, este imposibil sa nu apreciati rochitele uni, vaporoase.

Produse gratuite pe Batoko.ro

Am remarcat faptul ca la achizitionarea unei rochii, magazinul ofera o bratara gratuit, in unele cazuri si centuri care se potrivesc modelului ales.
In orice caz, oferta se extinde si la sectiunea "ceasuri de mana dama", unde puteti primi gratuit chiar doua bratari, un alt sector cu accesorii pe care nu trebuie sa-l ratati, mai ales ca designul delicat al ceasurilor le face sa se asorteze unora dintre rochiile vandute. Un exemplu mai jos...
Un magazin cu experienta

Ce-ar mai fi de adaugat? Ca magazinul Batoko functioneaza din anul 2013 si a avut pana acum peste 100.000 de cliente, ceea ce spune mult despre satisfactia cumparatorilor, ca dupa plasarea comenzii esti sunat pentru confirmare, ca transportul costa 19 lei... Ramane doar sa incercati daca ceva din oferta va face cu adevarat cu ochiul.
Si nu uitati! Evenimentele fericite din viata nu sunt atat de multe pe cat ne-am dori. Depinde de noi sa le facem memorabile.

3 comentarii:

  1. Chiar sunt feminine!Ar fi super tare sa arate asa de bine ca in poza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată foarte bine, iar prețurile sunt foarte rezonabile. Mulțumesc pentru informație!

    Weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.