Translate

joi, 13 iulie 2017

Pensule de machiaj pe care trebuie sa le ai in trusa ta



Pensulele de machiaj ocupa un loc important intr-o trusa de machiaj, in primul rand pentru ca nu pot fi inlocuite prea usor si pentru ca ofera avantaje de necontestat machiajului. Exista o multitudine de pensule de machiaj, unele foarte asemanatoare, dar exista cateva modele pe care trebuie sa le ai neaparat, daca iti doresti un aspect profesional. 

Desigur, pentru un machiaj impecabil este important sa alegi si pensule de calitate, rezistente, usor de utilizat si de curatat. De obicei, alegerea pensulelor da multe batai de cap femeilor. Desigur, nu prea ai cum sa-ti dai seama daca pensula este una potrivita pentru tine sau nu pana nu ajungi sa o utilizezi. Chiar daca sunt mai multe modele si tipuri de pensule, exista cateva care au roluri bine definite in realizarea machiajului. Voi prezenta cateva dintre acestea, oferind exemplu de pensule machiaj Luxorise.

Tipuri de pensule de machiaj si alegerea acestora

Fiecare femeie are propriile tehnici de realizare a machiajului, totusi, o pensula care nu ar trebui sa lipseasa din trusa este cea pentru aplicarea pudrei. Pentru ca pudra sa fie distribuita intr-un mod uniform pe ten si sa arate natural, trebuie sa alegi o pensula de pudra din categoria de pensule machiaj Luxorise care sa corespunda nevoilor tale.
Aceasta trebuie sa fie rotunda, deoarece astfel asigura cea mai buna aplicare a pudrei. Sunt diferite modele si marimi pentru o pensula de acest fel. Importanta este calitatea pensulei, recomandabil este sa optezi pentru o pensula din par natural. 

O alta pensula importanta din trusa de machiaj este cea de blush. Si in acest caz, dintre modelele de pensule machiaj Luxorise o poti alege pe cea pe care te-ai obisnuit sa o folosesti. Aceasta pensula te ajuta la conturarea pometilor, de aceea este important sa fie una moale si de calitate. 

Pensula pentru conturarea sprancenelor este un alt obiect foarte util femeilor care dau importanta tuturor amanuntelor. Sprancenele frumoase si bine desenate ofera un plus de farmec si de aceea o pensula de acest fel trebuie sa existe neaparat in trusa ta. Alta pensula  indispensabila este cea pentru aplicarea fondului de ten. Chiar daca cele mai multe femei aleg sa isi intinda fondul de ten pe fata cu ajutorul degetelor, o ustensila speciala te-ar ajuta mult in obtinerea unui aspect mai uniform al stratului de fond de ten. Important si in acest caz este sa stii cum sa alegi pensula potrivita.

Pensule de machiaj online

Daca vrei sa iti completezi trusa ta de machiaj sau daca sunt acolo pensule care ar trebui inlocuite, atunci poti sa iti comanzi online produse cosmetice. Din categoria de pensule machiaj Luxorise fac parte toate modelele de care ai nevoie pentru un rezultat cat mai reusit. 

Din momentul in care ai plasat comanda sau ai facut comanda telefonic, nu iti ramane decat sa astepti livrarea produselor, care poate dura intre doua si patru zile. Exista si posibilitatea de livrare urgenta a produselor. Plata se face atunci cand acestea ajung la tine. Comandarea de produse cosmetice online, de la producatori de renume iti asigura si un pret convenabil. Sugestia mea ar fi sa iti comanzi mai multe pensule de machiaj, poate chiar un set, deoarece astfel iti vei reinnoi intreaga paleta de pensule din trusa ta.

3 comentarii:

  1. ce sa zic? daca as avea atatea pensule, zau ca nu as stii ce sa fac cu ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. interesant, nu am mai auzit despre aceasta firma pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt mortale.
    Sa stii că nu mai folosesc eu tencuiala (care era oricum destul de naturala dar ma bibileam mult) insă 2 pensule țin mereu ți le folosesc cand ies. Blush și sa intind anticearcănul

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.