Translate

joi, 12 decembrie 2019

Afla care sunt avantajele achizitionarii unui aspirator profesional pentru afacerea ta!


In spatiile de mari dimensiuni, cu circulatie frecventa, curatenia este greu de mentinut. Birouri, hoteluri, restaurante, institutii sau alte spatii largi, toate au nevoie de o atentie sporita la mentinerea curateniei. In mentinerea acestor locuri cu suprafete intinse este nevoie de metode adaptate la salubrizarea pe scara larga.
De aceea, acum ai optiunea de a folosi un aspirator profesional de la Polti.ro, un aparat cu o putere mult mai mare de aspirare decat un aspirator clasic.


Care sunt diferentele dintre un aspirator profesional si un aspirator clasic?

Oricine a facut vreodata curatenie stie ca un aparat modern si extrem de performant poate rezolva jumatate din treaba, pe cand sa folosesti unealta nepotrivita te poate pune in mare dificultate si poate prelungi procesul considerabil.
Performanta unui aspirator profesional asigura o economisire a timpului petrecut in procesul de curatenie si aduce rezultate mult mai bune si mai vizibile decat daca s-ar fi folosit un aspirator normal.



Un aspirator profesional are un design complet diferit fata de cel pentru uz casnic. In timp ce acesta din urma este facut in ideea de a fi cat mai simplu de utilizat si cat mai versatil, cel profesional este focusat pe eficienta in curatenie si specializat pentru tipul exact de suprafata pe care va fi lucrat, mentinand, in acelasi timp, si un nivel ergonomic ridicat.
Mai mult decat atat, un aspirator profesional este construit sa reziste cat mai multor folosiri, justificand astfel pretul mai ridicat decat al unuia de uz casnic, pe termen lung fiind chiar mult mai avantajos.

Cand este util un aspirator profesional cu abur?

Pentru industria hoteliera, profesionistii recomanda un aspirator profesional cu abur. Iata doar cateva din avantajele pe care le ofera folosirea unui astfel de aparat, in comparatie cu altele:
- aburul face posibila o curatare in profunzime, in mod sigur si rapid, pe cand aspirarea permite colectarea imediata a murdariei dizolvate si uscarea rapida a suprafetelor;

- desi este un aspirator profesional specializat in particular pentru industria hoteliera, avand o mare putere degresanta si de curatare, obiectul este viabil pentru toate tipurile de suprafete si de murdarie;

- elimina efectele contaminarilor cu substante biologice, de pe orice tip de material;

- poate ajunge si in zonele greu accesibile (interstitii, elemente mecanice, canale de scurgere, elemente sanitare);

- prin utilizarea aburului, se poate reduce drastic consumul de apa sau, in unele cazuri, de detergenti chimici in timpul operatiilor de curatenie.

Iata un model de aspirator profesional cu abur care poate fi gasit pe site-ul Polti.ro, impreuna cu specificatiile sale:
Aspirator Profesional cu Abur Polti Mondial Vap 4500, Functie Injectie/Extractie, Spalare cu Detergent
 Mondial Vap 4500 este un generator de aburi profesional ideal pentru curatarea in profunzime a camerelor de hotel.

Marimea compacta il face instrumentul ideal pentru curatenia in industria hoteliera. Este echipat cu functii: doar abur, doar aspiratie, abur si aspiratie impreuna, injectie / extractie, spalare atat cu apa calda, cat si rece cu detergent. Este echipamentul ideal pentru o curatare profesionala completa si eficienta pe orice tip de podea, tapiterie si suprafata lavabila.

Mai multe modele ca acesta, dar si ideale pentru alte tipuri de suprafete/industrii pot fi gasite pe site-ul Polti.ro. Comanda acum un aspirator profesional si asigura-te ca mentinerea curateniei in afacerea ta nu va fi decat o formalitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.