Translate

vineri, 6 decembrie 2019

Bibliorafturile, cele mai bune "gazde" pentru articolele de papetarie


In Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, biblioraftul este definit drept o "mapa sau un clasor de carton, in forma de carte, pentru pastrarea corespondentei, a actelor etc, cu un dispozitiv metalic interior, care permite fixarea si manipularea usoara a hartiilor".

La OfficeClass.ro, magazinul online de papetarie, birotica si articole de mobilier de birou nr.1 din Romania, gasesti numeroase modele de bibliorafturi, de diferite forme, marimi si culori. Toate acestea provin de la branduri renumite la nivel international, avand garantia calitatii si a unei durate de viata indelungate.

Bibliorafturile reprezinta varianta ideala pentru stocarea, arhivarea si expedierea documentelor si altor obiecte de papetarie dintr-o companie. De fapt, acestea pot fi considerate "cele mai economice piese de mobilier" dintr-un birou, intrucat nu trebuie neaparat ascunse intr-un dulap, ci pot fi tinute la vedere.


Daca optezi pentru modele colorate, trebuie sa stii ca acestea pot schimba aspectul intregului birou si pot transforma o incapere terna intr-una animata si plina de viata.


Articolele de papetarie pot fi gazduite fie in bibliorafturi marmorate, fie plastifiate, iar ambele tipuri le gasesti la OfficeClass. Primele dintre acestea au, asa cum le spune si numele, un aspect de marmura, culoarea de sub textura fiind neagra.

In schimb, cele din urma sunt din plastic si au nuante mult mai vii, de rosu, galben sau verde. In ceea ce priveste formatul bibliorafturilor, acesta poate fi si A3 sau A5, insa, in mod evident, cel mai frecvent intalnit este A4.

Latimea cotorului este de 50, 75 sau 80 de milimetri, in functie de numarul de articole de papetarie pe care ai nevoie sa le arhivezi. Culorile disponibile pornesc de la nuantele clasice (alb, albastru, galben, gri, negru, portocaliu, rosu si verde) si ajung pana la unele mai deosebite (violet, bleu, bleumarin, bordeaux, lila, maro, mov, turcoaz, visiniu).

In ceea ce priveste brandurile pe care le gasesti in oferta magazinului online nr. 1 de papetarie si birotica, acestea sunt exclusiv unele renumite: Aurora, Donau, Elba, Esselte, Falken, Herlitz, Leitz si Noki. Un alt avantaj, daca alegi sa cumperi de la OfficeClass, este acela ca poti beneficia de reducerile si promotiile desfasurate in mod constant la toate produsele, inclusiv bibliorafturi.

Iata, in continuare, cateva exemple de bibliorafturi pentru produse de papetarie pe care le poti achizitiona din oferta acestui magazin online:

1. Biblioraft A4 ELBA Smart marmorat - 14,42 de lei

Acest model este confectionat din carton rigid, marmorat in exterior si hartie in interior, avand o muchie metalica la baza. Ideal pentru orice articol de papetarie, acest produs are un mecanism nichelat pentru prinderea documentelor. Culoare: negru marmorat, ambalare: 10 bucati/cutie;

2. Biblioraft A4 ELBA MyColour plastifiat - 24,10 lei
Bibliorafturile MyColour aduc culoare in birou si dau un sentiment de buna dispozitie care dureaza toata ziua. Ele sunt prevazute cu un buzunar transparent color, pentru eticheta. Latime cotor: 80 de milimetri, ambalare: 10 bucati/cutie;

3. Biblioraft Falken plastifiat - 16,93 de lei

Nu in ultimul rand, acest biblioraft plastifiat pentru articole de papetarie este foarte rezistent, datorita foliei din polipropilena cu care este dotat. Colturile inferioare, protejate cu metal, permit o folosire indelungata, iar buzunarul din plastic poate adaposti etichete interschimbabile. Cotor: 50 de milimetri, dimensiuni: 50x318x285 de milimetri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.