Translate

duminică, 1 decembrie 2019

Vrei sa aplici pentru un credit rapid Provident? Iata ce trebuie sa stii inainte de aplicare!


Orice idee buna sau posibila investitie are nevoie si de sprijin financiar pentru a fi realizata. Astfel, daca doresti sa aplici pentru un credit rapid, Provident iti vine in ajutor! Vrei sa iti finalizezi planurile pe acest an? Sau cauti sa obtii resursele necesare pentru o investitie profitabila? Conteaza pe compania Provident!

Care sunt avantajele de care te poti bucura la alegerea unui credit rapid Provident? In primul rand, beneficiezi de dobanzi fixe, de un contract stabil si transparent, precum si de seriozitatea  reprezentantilor Provident! Inainte de toate, insa, va trebui sa te informezi cu privire la conditiile de aplicare. Iata ce iti trebuie pentru a solicita si tu un credit rapid de la Provident:

·         Varsta de 18 ani impliniti;
·         Cetatenie romana;
·         Adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
·         Un venit minim de 300 de Lei pe luna, dovedibil (se poate aduce si talonul de pensie, venit inregistrat la ANAF etc.);
·         Un numar de telefon valabil.


Unde pot solicita un credit rapid Provident?

Odata ce ai strans toate documentele de mai sus, ai la indemana doua posibilitati pentru aplicare:

1. Completeaza formularul de pe site-ul Provident.ro. Tot pe site poti intalni si un simulator de credit rapid, cu ajutorul caruia poti calcula valoarea ratelor sau perioada de rambursare in functie de suma imprumutata, dar si de serviciile optionale pe care le alegi. Astfel, poti alege, contra-cost, serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu a imprumutului. Ce inseamna acest lucru?

In momentul in care solicitarea ta pentru un credit rapid Provident a fost acceptata, un reprezentant Provident te va contacta in vederea unei vizite direct la domiciliul tau, pentru a-ti aduce banii, precum si pentru semnarea contractului.

Dupa acest lucru, reprezentantul te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea rambursului, dupa un orar stabilit de comun acord. Alternativ, poti opta pentru virarea banilor prin transfer bancar, caz in care vei avea nevoie de un cont valabil la una din bancile din Romania.

2. Prin intermediul telefonului, la unul dintre numerele 021 9877 sau 021 275 75 75 (ambele sunt apeluri cu tarif normal) in intervalul orar de relatii cu clientii:

            Luni-vineri: 8:00 – 20:00

            Sambata: 9:00 – 17:00

De retinut! Pregateste din timp documentele necesare pentru aplicare, pentru ca reprezentantul sa poata face rapid orice verificare este necesara. Astfel, daca toate conditiile de eligibilitate au fost respectate, dosarul tau va fi trimis departamentului de Credit Risk, care il va analiza cu atentie. Daca acesta este pozitiv, vei fi instiintat rapid cu privire la acest fapt.

Ce suma de bani poti imprumuta si pe ce perioada?

La o prima colaborare cu Provident, poti solicita un credit rapid cu valoarea cuprinsa intre 500 si 1000 de Lei. Cei care sunt deja clienti sau fosti clienti Provident pot opta pentru un credit rapid de pana la 15.000 de Lei, in functie de veniturile disponibile, precum si de comportamentul de plata anterior.

Alege si tu un credit rapid de la Provident si pune-ti planurile in miscare! Beneficiaza de transparenta totala in privinta costurilor, de dobanzi fixe si de seriozitatea unei companii cu experienta de peste 13 ani pe piata creditelor din Romania!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.