Translate

joi, 25 aprilie 2013

Colecţia GrasseL’Occitane en Provence a anunţat pe site-ul firmei lansarea apelor de toaletã din La Collection de Grasse.
Ceai verde şi portocalã amarã, bergamotã şi iasomie, magnolie şi mure, narcise şi vanilie sunt combinaţiile propuse pentru aceste parfumuri, pe cât de inedite, pe atât de apetisante. Eu parcã simt în nãri delicatele arome şi vorbesc despre arome deoarece este clar cã portocalele, murele şi vanilia ne sugereazã şi gusturi minunate, nu numai parfumuri.
Creatoarea colecţiei este  Karine Dubreuil, un specialist crescut şi format chiar în oraşul Grasse, centrul mediteranean şi mondial al artei parfumurilor de pretutindeni.
Pentru fiecare apã de toaletã a fost produs şi gelul de duş şi laptele de corp cu acelaşi parfum, aşa cum este regula pentru pãstrarea mai îndelungatã a mirosului în piele. Flacoanele în care sunt prezentate apele de toaletã sunt din sticlã transparentã, cu o formã inspiratã de recipientele tradiţionale. Pe capac este imprimat simbolul “&”, simbolul unei uniuni dintre ingredientele autohtone şi cele exotice.
Dat fiind cã “la mama lor”, cum se zice, costã 55 Euro, sunt curioasã la ce preţ vor fi lansate pe site-ul românesc.

Un comentariu:

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.