Translate

sâmbătă, 6 iulie 2013

Daca stiti pe cineva...

In urma fengshui-ului de ieri am constatat ca am un numar maricel de carti si reviste de-ale copilului, unele absolut noi, care sunt depasite moral. Adica nu mai sunt pentru varsta baietoiului meu, iar el nici nu are de gand sa se mai uite la ele. Daca stiti vreun copil (aveti vreun vecin) cu varsta pana in 6 ani care este mai amarat si i-ar prinde bine asa ceva, va rog scrieti-mi adresa postala exacta si eu i le voi trimite. Sunt carti de activitati, de colorat, cu jocuri, reviste...Eu voi adauga in pachet jucarioare si alte lucruri ca imi place sa fac surprize. In cazul in care apar doi amatori, voi incerca sa fac doua pachete, gasesc eu...

6 comentarii:

  1. Frumoasa initiativa!
    Copii de prin vecini sunt mari, poate gasesti totusi amatori. Daca nu, lasa-le langa scara blocului intr-o punga, poate o sa le ia femeia de serviciu.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ai vreun post de colecatare pentru cei devaforizati prin zona?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am, am vrut sa dau jucarii la o casa de copii dar s-ar parea ca trebuie sa poata fi dezinfectate cumva. Am dat pe la biserica imbracamintea. Cu cartile e mai complicat, aia foarte amarati nu vor reviste si carti...

      Ștergere
  3. Citez din ceea ce ai spus: " aia foarte amarati nu vor reviste si carti..." Mi se pare atat de trist...
    Nu cunosc nici eu pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si chiar ii inteleg...cartile nu tin de foame oricat de visatori ar fi unii si ar cita chestia cu hrana spirituala. Hai sa fim seriosi!

      Ștergere
    2. Pai asa si este, de aceea eram intristata. Pentru ca oamenii aceia au cu totul alte prioritati...cum ar fi suprevietuirea. Pana la carti...mai va.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.