Translate

marți, 16 iulie 2013

Meloman pentru o zi

SoriN ne provoaca la "muzici" alese, fa-i o vizita si inscrie-te daca ai un feeling. Mai ales in zilele de marti!

Printre melodiile mele preferate "din toate timpurile" cum s-ar zice este "Stand by me". Vechile variante, clasice, cele mai cunoscute, sunt cele cantate de The Drifters si Ben E.King. Am cautat sa va arat ceva mai altfel, o interpretare sau un remix saltaret. Nu a fost usor, ca sunt o gramada, toata lumea si-a incercat vocea cu acest cantec cu totul special. Pana la urma am ales ceva mai putin cunoscut, in "viziunea" simpla, numai (aproape) voce si chitara, a lui Tracy Chapman.


Si m-am hotarat la un supliment ca parca v-am vazut cam melancolici astazi, toata lumea a pus numai muzica de inima albastra. E vara fratilor, sa mai si dansam! Ii mai stiti pe cei de la Pulp? Eu nu i-am mai vazut, ar fi pacat sa fi disparut de pe scena ca aveau un sound aparte.


4 comentarii:

  1. Au fost perioade cand am ascultat Tracy C. non-stop si continua chiar si asa sa imi placa la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Faine sugestiile prezentate de tine , mi-a facut mare plãcere sã reascult fiecare piesã in parte!Sa-ti fie seara bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Stand by me" e o melodie frumoasa indiferent de cine o canta,dar o voce si o chitara o fac divina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce dor imi era de Common People! Este singura pe care o stiu de la Pulp, dar o pun pe repeat de fiecare data cand o ascult..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.