Translate

duminică, 7 decembrie 2014

Jurnal de weekend fara soare

Uite ca soarele nu a aparut de aproape o luna. Pe mine ma incearca nervii din ce in ce mai des. Este dovedit stiintific ca din cauza cvasi-absentei luminii soarelui. Intamplarea este totusi ciudata. Ce sa mai zicem atunci de stirea aceea glumeata, cum ca NASA ar fi anuntat 6 zile de intuneric din cauza furtunilor solare? Cand am citit-o, fiu-meu a ras de mine si m-a intrebat cum pot sa cred asa ceva. "Adica ma faci fraiera?" am zis cu oarecare agresivitate in voce. " Nu, eu te-am facut credula" m-a naucit dansul cu replica. Observati diferenta? Sper ca pustiul nu-mi sugereaza ca prea pun botul la toate bazaconiile...
Oricum, daca nu vedem astrul in cateva zile, devine dubios de-a dreptul. Mai rau este ca imi sare tandara din te miri ce si iau hotarari pripite.

Ieri seara m-am distrat cu Avon. Aveam de la o colega un test de riduri, din acela aparut la gama Anew. Cica sa vezi ce fel de crema ti se potriveste in functie de adancimea santurilor de la coada ochiului. Dezlipesti o lopatica de carton imbibata cu pudra, apesi pe coltul ochiului, apoi aplici alt carton cu un petic negru si vezi cat de evidente sunt dungile imprimate. Erau trei variante. Mno, mie mi-a iesit ca n-am nevoie de gama Anew, ca la mine nu se vad ridurile deloc! In special din cauza pretului.


In schimb, la cat costa pe vegis.ro, am avut o surpriza extrem de placuta cu o cremuta Herbagen anti-acneica, cu ingrediente naturale, din ulei de galbenele, lavanda, arbore de ceai. La lista de ingrediente, pe primul loc e apa, pe al doilea oxidul de zinc si asta m-a determinat sa o cumpar. Eu folosesc produse cu zinc pentru a tine sub control dermatita pe care o fac daca nu am grija.  Crema nu contine parabeni, parafine, sulfati, coloranti sau arome artificiale ceea ce este remarcabil pentru un produs atat de ieftin. 12 lei la 50 gr.! Este recomandata si barbatilor, dupa barbierit, dupa plaja sau la muscaturile de insecte din cauza efectului calmant si cicatrizant. Va sugerez sincer sa o aplicati numai seara si sa dormiti cu ea pe fata deoarece, in prima faza, oxidul de zinc va da o frumoasa tenta fantomatica. Adica albeste pielea. Dar, minune mare! Dimineata, oricat de iritat ati avut tenul cand v-ati varat in pat, veti constata ca totul a disparut. Tenul este neted si uniform, cu un aspect luminos. Plus ca inchide cicatricile de la cosuri cu o viteza uluitoare. Maaaaaiii, parca nu mi-a venit sa cred ca am gasit ceva care sa functioneze...in halul asta! Si fara reclame apocaliptice la tv. Romanasii nostri, naivi cum sunt, scot produse extraordinare la preturi la fel de extraordinare, dand lovituri sub centura scumpeturilor din import. Pana cand?

5 comentarii:

  1. Mai rar sa dai peste un produs ieftin si bun.Am notat pentru niste cunostinte.O saptamana sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Simpatic pustiul tau! :-*
    si da, interesanta crema Herbagen! ... voi sugera ideea, poate primesc de la Mos Craciun :)
    Zile frumoase si pline de bucurii sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pustiul stie cuvinte pe care nu credeam ca le-a retinut. Mi le tranteste cand mi-e lumea mai draga. De crema am devenit iute dependenta, prea rezolva problemele peste noapte.

      Ștergere
  3. Daca ai timp...http://www.ziare.com/articole/crema+plaja+oxid+zinc
    eu stiu ca ma feream de oxidul de zinc
    acum e mai simplu pt ca aici nu e folosit in produse..

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nici n-am băgat de seamă că soarele nu a mai venit pe la noi de o lună de zile. Am citit zilele trecute pe undeva, și m-am uitat pe cer. Așa e, nu era acolo! Tind să cred că timp de o lună de zile am mers numai cu capul în pământ. Acum mă obsedează chestia asta, mă uit mereu după el :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.