Translate

duminică, 28 iunie 2015

Beck's Gold -O campanie cu cantec

Cine spune ca la oras nu poti avea parte de o experienta cu nitica adrenalina? Ei bine, Beck's ne demonstreaza asta, iesind pe piata cu o noua varianta de pilsener, Beck's Gold cu doar 4% alcool.
De ce mai putin alcool? Deoarece un om energic trebuie sa aiba mintea limpede in fiecare moment pentru a face fata provocarilor urbane. O bere trebuie sa stimuleze creierul, nu sa il amorteasca. O bere trebuie sa iti deschida perspectiva, nu sa o...amestece. O bere se bea pentru aroma, nu pentru impactul asupra sistemului nervos.



Cine prefera Beck'd Gold? Pai, fresh thinker-ii, o alta denumire pentru cei ce adora sa infrunte situatiile neprevazute si sa iasa invingatori din incercarile de zi cu zi ca apoi sa se relaxeze seara, cu o Beck's Gold rece, spumoasa si aurie.Dupa cum stiti, berea este un fel de super-glue social, o bei cu prietenii, altminteri nu are farmec. Berea nu este pentru snobi, este pentru "beer geeks", asa cum suntem noi toti, gata de distractie sau pentru a sarbatori orice. Beck's Gold este o bere usoara, de vara, buna pentru petrecerile prelungite de noapte, dar si pentru zilele caniculare sau pentru sarbatorile de strada, pentru targuri, festivaluri. Gustul are note discrete dulcege de lamaie si porumb, mai putin amaruie decat ar fi de asteptat, la final ramane si o dara de extract de miere, ii poate ademeni chiar pe non-bautorii de bere si poate fi o preferinta a sexului slab, cu siguranta. Se simte pe limba ca sampania, destul de acidulata.





Nu este de mirare ca in campania de promovare a Beck's Gold se intalnesc muzica, surprize si veselie, o vedeti in clipul de mai jos.


                                   

Mie, clipul Beck's Gold mi s-a parut foarte fidel pentru ceea ce am simtit si eu in gustul acestei beri:
-versatil - poate fi savurata de cele mai neasteptate categorii de oameni, varste diferite cu gusturi dintre cele mai diferite (in materie de muzica, cum se observa in clip)
- ludic- te invita la un joc (sa intri in lift si sa participi la atmosfera, chiar daca pare non-conformista sau chiar ciudata la inceput)
-surprinzator- descoperi ca te simti bine chiar daca te-a luat pe nepregatite (cat esti in lift pare ca treci intr-un univers al distractiei ce te scoate din rutina zilnica)
Clipul a fost realizat in mai multe companii din Bucuresti, fiind conceput exact ca o surpriza pentru angajatii acestora care au fost invitati sa se simta altfel la ora 9 dimineata, ora cand de obicei ar trebui sa inceapa lucrul.
In concluzie, este o bere care merita incercata, macar pentru a o adauga la experienta si colectia voastra de gusturi si arome. Si nu uitati! Beck's Gold nu este de moda veche, este o bere potrivita stilului de viata modern al tinerelor generatii, cel mai de succes nou produs lansat in ultimii 50 de ani pe piata germana. Nu o spun eu, o spun analizele de piata si specialistii.

4 comentarii:

  1. suntem dovada vie! parinti responsabili cu un copil, care se racoresc cu gold! chiar e buna! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ştii că am încercat-o şi eu, este interesantă! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred totusi ca barbatii, cel putin de la o varsta in sus, ar merge pe ceva cu mai mult alcool, Beck's-ul clasic. Dar cum spuneam, daca vrei sa fii concentrat si racorit in timpul zilei, aceasta e berea potrivita.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.