Translate

marți, 21 martie 2017

De ce alegem halele metalice pentru constructii?



Domeniile in care poti avea nevoie de un spatiu larg de depozitare sunt foarte diverse, incepand cu agricultura, ma refer aici, la ferme de porci, de exemplu, dar si la oricare ramura a industriei, fie ca este vorba despre spatii special amenajate pentru pastrarea produselor sau pentru asamblarea acestora.
Cunoastem foarte bine ca, de obicei, construirea unei hale metalice ia destul de mult timp si resurse financiare pe masura, insa atunci cand suntem presati de timp, dar ne dorim sa investim in ceva durabil, alegerea unor hale metalice este solutia care, raportata la pret-calitate, este cea mai convenabila.

Halele metalice – pentru constructii mari si mici

Spatiul unei hale variaza, desigur, in functie de domeniul de utilizare, dar si caracteristicile tehnice depind de scopul final al utilizarii unei hale. De exemplu, daca doriti sa utilizati hala in calitate de ferma zootehnica, fara indoiala ca veti solicita ca anumiti parametri tehnici ai halei sa fie prioritari. Daca, insa, aveti nevoie de o hala pentru amenajarea unei sali de sport, dimensiunile acesteia pot varia in functie de spatiul de care dispuneti, dar si de un numar aproximativ ai potentialilor beneficiari ai salii. 



Cu hale metalice vom obtine un spatiu excelent de depozitare. Pentru oricare tipuri de produse este foarte important ca spatiul in care acestea sunt lasate la pastrare pe o durata mai lunga de timp sa fie unul uscat si sa ofere cat mai mult volum de depozitare.

Diversitatea domeniilor in care o hala metalica poate inlocui, cu usurinta si cu un efort financiar pe masura, o hala din beton, poate fi mult peste asteptarile voastre. Hala industriala poate servi drept depozit, spatiu de productie, se pliaza si pe cerintele industriei alimentare, poate servi drept showroom sau poate fi adaptata pentru birouri. Dupa cum ziceam si mai inainte, o hala metalica se poate transforma foarte usor intr-un spatiu de recreere. 

La fel de bine pot fi construite hale metalice care sa corespunda cerintelor zootehnice, servind drept ferme pentru cresterea animalelor. Aceste hale sunt dotate cu mecanisme diverse pentru asigurarea unui climat favorabil activitatilor specifice.

Calitatea halelor este 100% belgiana

Unii dintre voi pot fi destul de banuitori cu privire la calitatea si rezistenta unor hale metalice in comparatie cu halele de beton, raportandu-ne la faptul ca halele din metal sunt asamblate mult mai repede decat cele din beton. Adevarul este ca firma Frisomat ofera servicii complete de fabricare, livrare si asamblare a halelor metalice, asigurand o calitate 100% belgiana. 



Este foarte important, atunci cand ati decis sa optati pentru asamblarea unei hale metalice, sa apelati la o firma care are o experienta vasta in acest domeniu, pentru a primi consultanta necesara si pentru a alege impreuna cu specialisti solutia potrivita pentru nevoile voastre. 

La fel de important este ca firma care va livreaza si va asambleaza hala sa fie alaturi pe tot parcursul procesului, inclusiv dupa asamblarea acesteia. Este un foarte mare avantaj daca nu participa firme terte in tot acest proces, deoarece astfel se asigura rapiditate si calitatea lucrarilor. Frisomat este un lider mondial in producerea si montarea halelor metalice, avand lucrari in peste 100 de tari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.