Translate

sâmbătă, 17 iunie 2017

Leon Roulette si gradinile magice

Mi-am umplut fundalul blogului de flori, o adevarata bogatie de culori scaldate in lumina, datorita lui Leon Roulette, un pictor de 58 de ani, californian de origine.
In tinerete, Leon a fost atras atat de natura, cat si de pictarea acesteia, o pasiune mostenita de la tatal sau. Inca de la varsta de 12 ani a stiut ca aceasta este chemarea sa, lucru minunat, avand in vedere ca un copil isi gaseste mult mai tarziu drumul in viata.
Americanul iubeste iesirile in aer liber, sportul, calatoriile. In afara de pictura, a lucrat pentru studiouri mari de animatie, cum sunt Disney sau Hanna Barbara.

Este evident ca Leon nu picteaza numai frumoasele flori din gradina, ci si peisaje, orase, natura moarta sau nuduri. Eu am ales florile datorita culorilor vii si acuratetii liniilor, dar si celelalte subiecte sunt la fel de luminoase, indemnandu-te la relaxare.
Arta lui Leon Roulette este cu adevarat un balsam pentru simturi, un loc unde poti sa ramai pentru totdeauna fara sa te plictisesti vreodata.

 
 
 
 

2 comentarii:

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.