Translate

joi, 24 august 2017

Photobooth Brasov- cabina foto cu amintiri



Cabina foto a devenit foarta populara, o parte dintre participantii la evenimentele unde se afla montat acest echipament fiind deja familiarizati cu modul facil de utilizare. Pentru ca petrecerilor organizate sa nu le lipseasca buna dispozitie si distractia, iar invitatii sa plece cu o amintire fotografica mai altfel, serviciile PhotoBooth Brasov sunt exact ce aveti nevoie. 

Este evident ca in cazul evenimentelor cum sunt nuntile sau botezurile, va exista obligatoriu un fotograf profesionist care va crea un album in care vor fi imortalizate scenele cele mai importante ale petrecerii. Dar oamenii vor fi atrasi cu siguranta de un décor nepretentios, in care sa se simta ei insisi, fara inhibitii, asa ca o cabina foto accesorizata corespunzator va fi intotdeauna locul unde se vor obtine amintirile cele mai dragi, tocmai din cauza lipsei unei regii ostentative. In cabina foto este usor sa te dezlantui! Poti fi doar tu si oamenii pe care ii vrei alaturi de tine si te poti exprima fara rezerve.

Avantajele PhotoBooth Brasov: echipamente de ultima generatie si accesoriile aferente 

Cei care nu au experimentat inca realizarea fotografiilor cu ajutorul cabinei foto trebuie sa stie ca avantajale sunt multiple, aceasta fiind potrivita pentru orice tip de eveniment sau petrecere:
       👌Utilizarea facila
Detaliile tehnice de utilizare a unei cabine foto sunt usor de retinut si aplicat. Cu toate acestea, serviciile PhotoBooth Brasov includ si asistenta permanenta, asigurata de consultanti atent instruiti pentru a comunica eficient cu persoanele care doresc sa faca fotografii. Asistentii ii ghideaza pe participanti, le explica modul de utilizare, dupa care le ofera fotografiile in timp real;
       😅Accesorii amuzante
Cabina foto este o experienta distractive pentru oricine, gratie accesoriilor incluse: peruci colorate, coarne si mustati, accesorii stralucitoare, mesaje personalizate si amuzante, masti venetiene etc. Utilizatorii pot da frau liber imaginatiei pentru a crea amintiri de neuitat impreuna cu prietenii, rudele sau colegii lor;
       💗Amintiri instant
Faptul ca fotografiile sunt oferite pe loc reprezinta un avantaj pentru organizatori, indiferent de tipul de eveniment. In cazul unei nunti, mirii pot oferi aceste fotografii drept marturii, in cazul unei lansari de produs, fotografiile devin o amintire garantata a produsului lansat, in timp ce in cazul unei petreceri de firma, fotografiile ilustreaza momente alaturi de colegi si de manageri;
       💫Fotografii fizice si digitale
Desi conceptul PhotoBooth Brasov implica in principal ca fiecare dintre cei care apar in fotografie sa primeasca o copie, toate fotografiile realizate sunt stocate si digital, organizatorii avand ulterior acces la aceasta baza de imagini.

Serviciile PhotoBooth Brasov – dezvoltate pentru amintiri frumoase

Amintirile sunt de nepretuit, iar echipa PhotoBooth Brasov are un puternic feedback pozitiv din partea beneficiarilor de astfel de servicii. De aceea, consultantii sunt atent instruiti, atat ca mod de comunicare cu cei prezenti, cat si ca utilizare a tehnologiei avansate implicata in functionarea cabinei foto.
Modul de abordare al participantilor reprezinta un aspect imbunatatit permanent de catre reprezentantii PhotoBooth Brasov, iar serviciile si produsele oferite sunt actualizate constant: accesorii cat mai diverse, realizarea de magneti cu fotografiile facute etc.
Alegeti serviciile de cabina foto, nu numai pentru a aduce bucurie participantilor la orice eveniment, dar si pentru a obtine amintiri non-conformiste, pline de spontaneitate si savoare!

 Pentru contact http://photobooth-corner.ro/ Ciprian Lupan



Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.