Translate

vineri, 25 ianuarie 2019

Fii o mamica model – invata sa alegi cele mai potrivite pijamale pentru copii


Sezonul rece este o provocare pentru multe mamici. Atunci cand sunt mici, copiii sunt mai sensibili si resimt altfel temperatura scazuta specifica iernii. De aceea, trebuie sa te asiguri ca ii asiguri tot confortul de care are nevoie si asta nu numai din perspectiva hainelor pentru exterior. Stiai ca temperatura corpului scade usor in timpul somnului, iar cel mic se poate trezi din cauza frigului? El nu stie sa se inveleasca singur sau sa se planga ca ii este frig. Asigura-i de la bun inceput cele mai potrivite pijamale pentru copii si o sa se simta ca in al noualea cer pe tot parcursul noptii. 


Alege pijamale de calitate pentru copii

Majoritatea mamicilor se lasa fermecate de hainute colorate, cu mesaje amuzante si imprimeuri asa cum vad in reviste sau pe retelele de socializare. Nu este nicio problema sa tii cont de acest aspect atata timp cat te asiguri ca produsele alese sunt de cea mai buna calitate.  Achizitioneaza pijamale copii fabricate din bumbac natural. Acest material nu numai ca il va proteja de frig, dar ii va lasa pielea sa respire si va preveni transpiratia excesiva. Mai mult ca sigur nu iti doresti ca prichindelul tau sa raceasca in timpul noptii din cauza ca nu este imbracat corespunzator.

Cauta pijamale pentru copii cat mai practice

Ca mama, este indicat sa urmaresti comportamentul copilului tau in timpul somnului. Asa cum noi, adultii, ne dorim sa fim cat mai lejeri in timpul noptii, si el isi doreste sa se poata misca in voie, chiar daca nu-ti spune asta. Cauta in magazine pijamale pentru copii pe marimea potrivita, care sa ii acopere in intregime corpul si sa ii mentina caldura. Daca vrei sa-ti usurezi munca de a-l schimba, poti sa optezi pentru pijamale cu mansete usor elastice pentru manecile bluzei si pentru pantaloni. De asemenea, seturile din doua piese sunt foarte populare in randul mamicilor, intrucat ii permit copilasului sa invete sa se imbrace singur pe masura ce creste.

Tine cont de sezonul in care ne aflam

Acum ca este iarna, este indicat sa alegi pijamale pentru copii cu maneca lunga si pantaloni lungi, mai groase, care sa ii permita sa se odihneasca in mod corespunzator. In ceea ce priveste cromatica, alege pasteluri sau tonuri neutre, care sa ii induca starea de relaxare celui mic. Culorile puternice il pot face sa devina irascibil si hiperactiv pe timpul noptii, asa ca e mai bine sa le pastrezi pentru vestimentatia de exterior.
Este foarte simplu sa inveti ce pijamale pentru copii trebuie sa ii cumperi micutului tau inca de la bun inceput! Cumpara-i celui mic tot ceea ce are nevoie din magazinul online Liloo.ro si evita plimbarile obositoare prin magazine. Aici vei gasi atat pijamale pentru copii, cat si o gama variata de hainute simpatice in culori vesele, fabricate in Romania, la preturi accesibile pentru bugetul tau. Mai mult decat atat, la comenzi de peste 100 de Lei, ai transport gratuit prin Posta Romana, iar la comenzi ce depasesc 200 de Lei, beneficiezi de transport gratuit prin curier rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.