Translate

sâmbătă, 5 octombrie 2019

3 pensule de machiaj care te pot transforma intr-o profesionista


Intr-o lume a frumusetii, in care pentru un make-up perfect realizat de profesionisti sunt folosite tot felul de pensule machiaj, este destul de greu sa retinem ce intrebuintare ar trebui sa aiba fiecare. Intrucat nu toate avem timpul sau resursele necesare pentru a afla ce trebuie sa folosim pentru un look fabulos de zi cu zi, este de ajuns sa stii ca nu trebuie sa ai in portfard decat trei pensule de machiaj, care insa te vor ajuta sa-ti aplici produsele de make-up intr-un mod cat mai profesionist posibil.

1.      Pensule de machiaj oblice pentru fardul de pleoape

Acest tip de pensule nu ar trebui sa lipseasca din trusa de machiaj a niciunei femei, intrucat pot fi folosite atat pentru aplicarea fardului, cat si pentru blending. Perii sunt asezati in pozitie oblica, pentru aplicarea perfecta a umbrelor la pliul ochiului, iar daca alegi o pensula machiaj cu peri pufosi vei reusi sa realizezi si un blend reusit. Te poti juca asa cum doresti cu orice nuanta de fard, acest tip de pensula venind in ajutor pentru utilizarea tuturor culorilor pe care alegi sa le abordezi in look-ul tau.


2.      Pensule pentru pudra

Bineinteles ca pensulele pentru pudra de la Melkior trebuie sa fie incluse in lista cu pensule de machiaj esentiale in trusa ta, mai ales daca folosesti fond de ten. Acesta este un produs cremos, motiv pentru care ar trebui fixat cu pudra pentru ca machiajul tau sa poata rezista intact toata ziua. De retinut este faptul ca pensula ajuta la distribuirea uniforma a produsului pe piele, neincarcand tenul, asa cum o face buretele. Vei obtine un look natural, fara a fi nevoie sa folosesti o cantitate mare de pudra pentru a ajunge la rezultatul dorit. Totodata, aceasta pensula are forma ideala pentru a putea fi folosita si la aplicarea fardului de obraz, deci poti alege linistita orice produs ti se pare necesar.

3.      Pensule pentru sprancene

Cred ca toate am observat cat de mult se pune accentul pe niste sprancene frumos conturate. Oricat de mult ne-am dori, sprancenele noastre naturale nu au intotdeauna forma ideala, iar pentru asta este nevoie de un mic truc ce necesita sa folosim o bagheta magica. Pensulele de machiaj pentru sprancene au o forma angulara, forma ce permite conturarea cat mai precisa cu fard a acestora, putand fi totodata folosite si pentru corectarea imperfectiunilor ramase dupa folosirea unui creion. Aceasta pensula este usor de folosit si manevrat, intrucat modul in care sunt taiati perii ajuta la urmarirea conturului natural al sprancenelor, astfel incat, indiferent de timpul pe care il ai la dispozitie pentru realizarea machiajului, vei putea sa-ti corectezi sprancenele cat se poate de rapid, fara greseli.

Acestea sunt cele trei tipuri de pensule de machiaj pe care ar trebui sa le detii si pe care ar trebui sa le folosesti cu toata increderea in realizarea unui machiaj de profesionista. Fie ca iti doresti un machiaj natural de zi sau un machiaj de seara pentru o iesire in oras, aceste accesorii vor fi mereu un aliat de incredere in obtinerea look-ului fabulos la care aspiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.