Translate

joi, 10 octombrie 2019

Cauti pijamale pentru copii? Tine cont de aceste sfaturi atunci cand le achizitionezi


A fi parinte reprezinta o adevarata provocare. Orice alegere devine dificila atunci cand iti doresti ce e mai bun pentru copilul tau si cu siguranta esti tentata sa achizitionezi tot ce iti atrage atentia. Insa, pe langa aspectul hainelor, trebuie sa tii cont si de alte criterii importante.

In articolul acesta, am decis sa vorbim despre modul in care trebuie sa alegi pijamalele pentru copii. Vei gasi o gama variata de modele, dar principalul criteriu de care trebuie sa tii cont atunci cand le achizitionezi este anotimpul in care te afli. Prin urmare, pentru vara alege pijamale de copii subtiri, iar pentru iarna, alege pijamale mai groase.


Avand in vedere ca in primii ani de viata copiii petrec mult timp dormind, este important sa iei in considerare siguranta, calitatea si confortul hainelor pe care le vor purta in timpul somnului. Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont pentru a alege pijamale de copii confortabile:


1. Opteaza pentru pijamale confectionate din tesaturi naturale

Unul dintre materialele recomandate de medicii pediatri este bumbacul. Acesta poate fi purtat de oricine pentru ca este hipoalergenic si ofera confort sporit. Majoritatea copiilor transpira mult pe timpul noptii, asa ca bumbacul este o alegere potrivita, deoarece absoarbe umezeala, previne iritatiile pielii si lasa pielea sa respire. De asemenea, o pereche de pijamale pentru copii din bumbac este mai rezistenta si ii va oferi micutului tau somnul linistit de care are nevoie.

2. Ai grija cand alegi marimea pijamalelor pentru copii

In primii ani de viata, copiii au tendinta de a se misca mult in timpul somnului. De aceea, este important sa alegi pijamale pentru copii care sa ii ofere libertate de miscare si sa nu il incomodeze in niciun fel. Fii atenta atunci cand alegi marimea hainelor si opteaza pentru pijamale din doua piese, usor lejere.

3. Achizitioneaza pijamale pentru copii simple, fara accesorii

Micutul tau vrea sa se simta confortabil, iar din acest motiv, cel mai indicat e sa achizitionezi pijamale pentru copii care sa nu aiba multe accesorii. Nasturii, capsele, fundele, elasticele sau cordoanele i-ar putea crea stari de disconfort, asa ca cel mai bine este sa le eviti.

De asemenea, un alt sfat pe care il poti lua in calcul este sa achizitionezi pijamale pentru copii colorate, cu imprimeuri vesele. Puiul tau va avea un somn mai dulce, daca hainutele lui il vor binedispune.

De unde sa achizitionezi pijamale de calitate pentru copii?

Daca si tu esti o mamica grijulie si cauti hainute de calitate, Liloo.ro va deveni partenerul tau de incredere. Aici poti comanda online pijamale pentru copii realizate in Romania si confectionate doar din materiale naturale, de calitate superioara.

Mai mult, in procesul de fabricare a hainelor pentru copii, Liloo.ro foloseste doar vopsele ecologice pe baza de apa, iar sistemele de inchidere sau de prindere nu contin metale grele. In acest mod, micutul tau se va simti mereu comod in hainutele pe care le poarta si nu va avea neplaceri de felul alergiilor.

Intra pe site si comanda rapid pijamale pentru copii de calitate, la preturi irezistibile. Nu uita ca la comenzile de peste 100 lei, vei beneficia de transport gratuit

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.