Translate

marți, 1 octombrie 2019

Tot ce trebuie sa stii despre Jedi SEO School, singurul curs SEO din Bucuresti complet


1. Ce este Jedi SEO School?  

Jedi SEO School este singurul curs SEO din Bucuresti complet, sustinut de Ovidiu Joita, founder si CEO iAgency, una dintre cele mai longevive si apreciate agentii de marketing online din Romania. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, Ovidiu Joita a resimtit o lipsa acuta a specialistilor de pe aceasta piata extrem de competitiva, dar si a cursurilor de formare a acestora. Din acest motiv, a luat decizia intemeierii primei scoli de SEO din tara noastra, care si-a dovedit deja succesul.

2. Cine poate participa?  

La acest curs SEO din Bucuresti sunt asteptati in special antreprenorii aflati la inceput de drum, studentii sau angajatii din domeniul marketingului online, dar si oricine isi doreste o schimbare in cariera sau un job mai bine platit. Cu totii vor invata tainele optimizarii SEO (Search Engine Optimization), activitate care ii poate ajuta sa atinga pozitii mai bune in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare si, prin urmare, sa realizeze mai multe vanzari si un profit mai mare, fie ca vorbim despre business-ul propriu sau al clientilor lor.


3. In ce consta acest curs SEO din Bucuresti?  

Spre deosebire de alte cursuri SEO, Jedi SEO School are atat o parte teoretica, dar si una practica, iar participantii vor afla, pe langa notiuni teoretice, si cum sa realizeze efectiv o arhitectura de link-uri sau un audit de cuvinte cheie.

Practic, aceasta "scoala" este structurata in patru parti: optimizarea SEO on page, optimizarea SEO off page, indicatorii de User Experience si valoarea brandului in SEO. Acesti ultimi doi metrici despre care vei afla la cursul SEO din Bucuresti reprezinta ceea ce se numeste "the new SEO", adica factori de care algoritmii Google tin cont din ce in ce mai mult in 2019.

4. Cat dureaza acest curs SEO din Bucuresti?  

Spre deosebire de alte cursuri SEO, Jedi SEO School se intinde pe parcursul a nu mai putin de doua luni, insumand aproape 50 de ore de informatii despre acest domeniu. In plus, pe langa Ovidiu Joita, cursantii vor primi informatii si de la alti experti in marketing online, printre care: Liviu Taloi (specialist marketing online, Google Analytics, UX), Razvan Gavrilas (owner CognitiveSEO, top 10 international SEO tools) sau Eugen Potlog (specialist UX).

Pe durata cursului, participantii vor primi numeroase "teme pentru acasa" si acces la studii de caz, interactivitatea fiind unul dintre criteriile de baza la Jedi SEO School. La final, ei vor fi recompensati cu o diploma care sa ateste participarea lor la acest curs SEO din Bucuresti.

5. Cand si unde se desfasoara Jedi SEO School?  

Cea de-a treia promotie Jedi SEO School se va desfasura intre 1 octombrie si 27 noiembrie 2019, la sediul iAgency din apropiere de Piata Unirii din Bucuresti (Aleea Cauzasi nr. 47, etaj 6, sector 3). Orele se desfasoara de luni pana miercuri, de la 18:00 la 20:00. Primele doua promotii au absolvit acest curs SEO din Bucuresti in lunile martie, respectiv iulie.

Un comentariu:

  1. Interesant conceptul cu Jedi. Mi-a placut cursul SEO de 6 saptamani urmat prin 2017 cu Ela Iliesi si n-as zice ca nu existau deja cursuri SEO complete, cred ca acela e chiar cel mai cunoscut, dar sunt curios ce tehnici te invata si la acesta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.