Translate

sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Rochita tip printesa, cea mai dragalasa tinuta


Oameni buni, nu ma pot abtine! Desi sunt posesoare de una bucata odrasla masculina, am visat intotdeauna sa imbrac o pustoaica in stilul acela spumos, inflorat, colorat, asa cum imbracam si dichiseam cu podoabe papusile in copilarie. Fetele au o aplecare genetica spre chestiile stralucitoare si asta nu dispare niciodata, nici macar la varstele inaintate ale femeii. Nu spun ca mi-as fi dorit o fata, ci doar ca simt nevoia sa impopotonez ceva...Nu e de mirare ca m-am apucat sa decorez bibelouri, cei care ma mai urmaresc pe Facebook imi cunosc si ultimele "creatii".

Poate voi avea candva o nepotica...Ehe, atunci sa vezi destrabalare artistica! Deocamdata, ma multumesc sa frunzaresc magazinele online cu oferte la haine copii si sa visez la rochii de poveste pentru micile printese. In orice caz, daca sunteti voi mame/tati de fetite si ati cautat vreodata o tinuta mai spectaculoasa pentru vreo serbare, un eveniment in familie sau o petrecere de sfarsit de an, sa stiti ca mediul virtual va poate surprinde cu lucruri extrem de reusite, totul e sa stiti unde sa cautati. De aceea, va indemn sa va rupeti un moment din timpul liber si sa verificati pe Neer.ro, s-ar putea sa descoperiti cateva surprize placute.

Nu uitati ca si voi ati fost copii si ceea ce v-a fascinat cel mai tare au fost basmele cu printi si printese. Asa ca, sa nu va indoiti, si cea mai baietoasa fata este sensibila la infatisarea gratioasa data de o rochie cu corsajul stramt si partea inferioara larga, adica ceea ce americanii numesc "ball gown", iar noi "rochie tip printesa". Dap, acestea sunt rochitele pe care nu vrei sa le mai dai jos niciodata, te transporta intr-o lume in care totul pare perfect, iar magia are un loc de frunte in viata de zi cu zi. Copiii viseaza cu ochii deschisi, pentru ei este important sa intretinem iluzia unui taram special, cumparandu-le lucrurile potrivite. Orice fetita trebuie sa aiba macar o data o rochita de printesa. Va fi o amintire de nepretuit pentru ea la varsta adulta.

Iata cateva din preferatele mele de pe Neer.ro:

Rochiță pentru fetițe, din mătase cu broderie, rochie tip prințesă


Rochie din dantelă pentru fete, fără mâneci, din bumbac și voal

Rochiță lungă pentru fetițe, cu fundă

Si, stati sa vedeti ca si hainele casual, de vara, sunt la fel de spectaculoase, puteti obtine imaginea de "papusa" non-stop, nu e nevoie sa faceti eforturi prea mari pentru astfel de look.

Rochie stil prințesă cu broderie pentru fete, fustă potrivită pentru sezonul de vară

Aveti in casa o admiratoare a Elsei din Frozen? Foarte bine, la serbarea de sfarsit de an, din vara, poate fi cea mai gingasa Elsa cu putinta.

Rochiță tip prințesă Elsa pentru fetițe, de vară, cu mânecă scurtă

Sau o mica vrajitoare, una blanda cu siguranta!

Rochiță de petrecere pentru fetițe


Iata si un model cu adevarat diafan, pentru o ocazie speciala, cum ar fi o nunta. Fetita voastra chiar va fi in centrul atentiei si va face deliciul pozelor din album.


Rochiță în stil retro pentru fetițe, model lung, deosebit, cu dantelă, potrivit pentru domnișoara de onoare

Si, pentru o coafura pe masura ocaziei (sau a rochiei), exista bentite la fel de...princiare.

Model de bentita pentru cap in forma de coroana cu dantela pentru fete, bentite pentru prins parul la petrecere

Bentite elastice de cap, cu flori colorate


Lasand la o parte lumea magica a printeselor, pe Neer.ro gasiti mult mai multe categorii de haine, pentru copii de toate varstele, chiar si pentru bebelusi, haine de strada, incaltaminte, accesorii si jucarii. Hainele pentru cei mici sunt de calitate superioara, din bumbac uni sau imprimat, in modele care iti fac sufletul sa zambeasca, fix ca in poza de mai jos.

Combinezon din bumbac pentru bebelusi

Acestea fiind zise, va indemn sa ascultati dorintele printesei din familie si sa-i cumparati macar o rochie care sa o faca sa se simta ca atare. Candva, peste ani, aceasta rochie ii va deschide usa spre cele mai frumoase clipe din copilarie si spre momentul special cand i-ati facut-o cadou. Si, cel mai important, nu veti iesi niciodata din inima si din amintirile ei.

4 comentarii:

  1. frumoase rochite, noi suntem un pic mai haiduce asa :)... si mare chin cand ne imbracam in rochita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata fain! Multumesc pentru colectia magica!
    Si sa ti se implineasca toate dorintele...!
    O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase rochițele. Mulțumim pentru idei.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.