Translate

duminică, 14 aprilie 2013

Din perlele copilului

Ne-am hotarat sa iesim din casa sa facem niste cumparaturi. Tragem in devalmasie niste toale pe noi ca magazinul e la doi pasi. In lift ne mai caraim un pic. "Domnul" isi face freza in oglinda liftului ca a dormit agitat si are o suvita ca o antena in crestet.
Coboram din lift. Ma uit in geanta sa vad daca am luat banii, cheile, telefonul... Deodata pustiul tasneste val-vartej din spatele meu, imi da un branci sanatos si se repede in jos pe trepte. Fac cunostinta cu batranul calorifer de care ma sprijin cu nadejde. Rugina si vopseaua scorojita curg pe ghetele mele. Ma gandesc cu ce am gresit de merit asemenea tratament. Nu sunt o mama chiar atat de rea! N-ar trebui sa-l mai las asa mult la calculator. Cine stie la ce prostii se uita cand nu sunt atenta. Ma redresez cu greu. Imi indrept hainele pe mine. Il vad cum se lupta cu usa grea, de fier, a blocului. Reuseste sa biruie arcul tare al usii si o impinge cu voinicie pana o izbeste de zid. Usa scartaie, protestand viguros. Cavalerul pufaie in timp ce o tine vitejeste cu amandoua mainile.
"Doamnele mai intai, va rog!"
Eiii, iata ca a venit si ziua in care odrasla sa ma ajute tinandu-mi usa! Ca parca mai ieri ma cotopeneam cu caruciorul cu copil pe scarile blocului si n-aveam trei maini sa le fac pe toate. Curgeau apele pe mine pana ma vedeam afara.
SFAT
Va recomand sa nu va zgarciti la un carucior ca lumea, mai performant cum s-ar zice, pentru ca voi va chinuiti cu el, nu altcineva. Gasiti carucioare de copii online extrem de comode, iar daca v-a pus Dumnezeu mana in cap si aveti mai multi copii concomitent (hi,hi), gasiti chiar si carucioare de tripleti .

9 comentarii:

  1. Copiii..o sursa inepuizabila de discutii, si amintiri. Cat are puiutul tau?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Face 8 ani in mai, inca scoate "perle", in curand va trece si faza asta...cred ca o sa o regret foarte tare...

      Ștergere
  2. :)) :))
    Deci, scopul scuza mijloacele :))
    Ce taree!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu adevarat! A repetat figura si cand am intrat in magazin.

      Ștergere
    2. :)) :))
      Vezi, de-aia e bine sa nu ne dam cu impresia pe loc :)

      Ștergere
  3. :)))))))))))))))))))) maaaaai ce cavaler ai! era grabit sa fie politicos, iar tu stateai ... unde nu trebuia, in drumul lui :))). tare de tot! pustiul ala al tau e mare hatru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place! Ai un baietel f. atent, cu "lectiile" invatate si tu povestesti frumos, ca intotdeauna.Ma distrezi.Pup!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.