Translate

duminică, 14 aprilie 2013

Kiotis...Groupe Yves Rocher

Cred ca numele Jaques Romain Rocher va suna cunoscut datorita asemanarii cu celebrul Yves Rocher. Ei bine, nu este o intamplare, JR Rocher este din familie, cum s-ar zice. El este creatorul brandului Kiotis aparut in 2001. Interesant este faptul ca "Yves Rocher" reuneste in prezent, intr-un grup, nu mai putin de 8 branduri: Yves Rocher, Petit Bateau, Stanhome, Dr.Pierre Ricaud, Daniel Jouvane, Kiotis, ID Parfums, Flormar. Este cu adevarat o afacere de familie, fiind controlat in proportie de 96% de membrii clanului Rocher. Cel mai in varsta nepot al lui Yves, Bris Rocher, este presedintele grupului din 2010 si este continuatorul politicii impuse de fondatorul acestei afaceri.
Dar sa revenim la Kiotis...

Brandul ofera cosmetice pe baza de uleiuri esentiale pretioase, iar produsele sunt distribuite exclusiv prin sistemul de vanzari directe. Laboratoarele Kiotis nu utilizeaza aditivi sintetici sau organisme modificate genetic, ingrediente provenite de la specii pe cale de disparitie.
Dar de ce va vorbesc despre acest brand? O data pentru ca tine de mult mai cunoscutul "Yves Rocher", deci merita luat in seama pentru calitatea produselor, si apoi deoarece poate fi gasit si la noi in tara, prin intermediul Companiei Galerie de Beaute Paris, specializata in sistemul de vanzari directe. Sa spun drept eu de-abia acum aud de ei, cred ca nu functioneaza de mult timp la noi.
Catalogul companiei cuprinde doua branduri de renume si se deschide chiar cu Kiotis. Am fost curioasa bineinteles dar, o, la, la!, preturile "sar" peste cele de la Yves Rocher! Gasiti si cosmetice inovative, ingrediente speciale, expertiza stiintifica exceptionala, parfumuri si produse de machiaj.
Urmatorul brand prezentat este Stanhome (infiintat in 1931), tot din grupul Y.Rocher, de data aceasta este vorba de produse destinate casei: pentru bucatarie, podele, baie, de ingrijire speciala, pentru suprafete vitrate, textile. Sunt detergenti si solutii pentru curatenie, odorizante, solutii de scos petele sau pentru ingrijirea mobilei, detartranti si dezinfectanti. Preturile sunt undeva la 40-50 lei sau mai mult pentru produse de 500 sau 750 ml, asta ca sa va faceti o idee. Dar am vazut ca in dreptul unora scrie ca sunt economice, deoarece sunt concentrate, deci pretul poate fi mai avantajos decat pare la prima vedere.
Galerie de Beaute Paris si-a propus sa aduca in sistemul de vanzari directe, in premiera, produse dermo-cosmetice. Oricum, sunt de urmarit, mai ales ca promit numai lucruri de calitate.

4 comentarii:

  1. Eu folosesc parfumuri de la Yves Rochers, sa stii ca nu sunt scumpe, si chiar isi mentin parfumul, plus ca daca devii clienta lor, iti trimit oferte personalizate. Eu cum am cumparat doar parfumuri de la ei, primesc mereu cate un parfum gratuit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ofertele m-au innebunit si pe mine, cele mai bune chestii le-am luat numai la oferta ca altfel nu mi le permiteam!

      Ștergere
  2. Acum lamurestema si pe mine!
    Chiar va plateste sau va da ceva "brandul" ca sa scrieti despre ei pe blog? Sunt curioasa doar!
    Seara faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inchipuieste-ti ca sunt atat de fraiera incat sa scriu din proprie initiativa. Lucru pe care il fac despre multe chestii pe care le incerc si imi plac. Spun unde se gasesc pe net si la ce preturi. De-aia am si facut etichetele cu ingrijirea corpului pentru posturi. Mi s-a parut interesant sa descopar o noua retea de vanzari directe si mai ales pentru branduri Rocher. Si-au pus o reclama mica pe FB si am fost curioasa ca tot omul!Cat despre Yves Rocher am scris mereu si chiar voi mai scrie pentru ca am tot luat produse de la ei si m-au surprins placut.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.