Translate

duminică, 5 februarie 2012

Oriflame...din cand in cand o revelatie


Cine spune ca nu il intereseaza parfumul la un gel de dus este putin ipocrit. Eu ma dau in vant dupa parfum la produsele de ingrijire corporala si, in special, la gelul de dus deoarece spalarea corpului in sine este un proces de igienizare, dar si un proces de de indepartare a energiilor negative acumulate peste zi....Asadar atunci cand facem dus, facem implicit si aromoterapie, mirosul joaca un rol foarte important pentru starea noastra de spirit. Cand aleg un gel de dus incerc sa imi imaginez cum se modifica parfumul sau in combinatie cu aburii calzi de apa. Ingredientele sunt de asemenea foarte importante.
Pielea mea are tendinte de ingrasare, deci incerc sa alternez gelurile obisnuite cu cele exfoliante. Fiind o fire curioasa, in timp am incercat multe produse si sunt multe care mi-au placut. S-a intamplat ca ultimul achizionat si anume Gelul de dus exfoliant cu menta si zmeura din gama Nature Secrets de la Oriflame, sa fie o revelatie din mai multe puncte de vedere. In primul rand prezentarea – este absolut delicioasa, intr-o sticla transparenta cu capac verde crud, vedem gelul de culoare zmeurie punctata de particulele exfoliante – ai impresia ca te uiti la o zmeura uriasa, efectul este ca iti lasa gura apa la propriu! Pe eticheta troneaza fructele de zmeura si frunzele de menta, contrastul de culori este atat de placut incat sunt sigura ca prezentarea produsului contribuie 70% la vanzarea acestuia. Pur si simplu te hipnotizeaza, a fost o buna lovitura de marketing. In al doilea rand ingredientele – combinatia de menta si zmeura este mai putin intalnita la aceste produse, este chiar putin surprinzatoare. Extractul de menta este destinat energizarii iar zmeura contine vitamina C care ofera protectie pielii. Particulele abrazive din compozitie asigura o exfoliere delicata si o curatare eficienta dar si senzatia usoara de masaj superficial.  In al treilea rand mirosul – daca inchizi ochii iti poti imagina cu usurinta cum calci cu picioarele goale printr-un strat bogat de menta in care creste zmeura. Mirosul este de fapt mult mai complex - iarba cosita, flori salbatice cum ar fi sangele-voinicului si fragi striviti. Efectul este cel despre care vorbeam – intr-o seara rece de iarna, un dus fierbinte cu acest gel te transporta intr-o zi calduroasa de vara, pe o pajiste inmiresmata. Liniste deplina, mintea se goleste de ganduri si apare relaxarea. Cu aceasta consider ca acest produs isi indeplineste perfect rolul pentru care a fost creat.
Intr-un final ne putem uita si la pret, sticlele au 250 ml si costa 17 lei, dar sunt la reducere, cu 10,99 lei. Mie mi se pare ca este un pret fantastic de mic pentru o experienta olfactiva atat de reusita. Producatorii au reusit sa demonstreze ca nu trebuie sa amesteci cine stie ce ingrediente exotice sau rare pentru a obtine un produs placut, eficient si vandabil.
PS - nu sunt reprezentant Oriflame, deci nu fac reclama, produsele se pot cumpara si online de pe myflame.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.