Translate

vineri, 26 aprilie 2013

Parlez vous bijoux? Episodul 3 – Clasic vs.modern



A sosit momentul sã depãşim faza “bijuterii argint” …Deşi cele de pe Onlinebijoux.ro nu te lasã sã treci aşa uşor peste ele.
Aurul este clasic. Atât de clasic încât cunosc persoane care nici nu concep sã poarte altceva decât bijuterii din aur. Fiind atât de clasic, existã şi persoanele din extrema cealaltã, cele care se simt mai moderne, mai degajate sau mai avangardiste, astfel încât nu poartã aur niciodatã.
Eu am trecut prin ambele concepţii, aş putea spune cã e o dragoste cu nãbãdãi. Totuşi nu sunt o persoanã foarte “în trend” ca sã zic aşa.  Incerc sã mã menţin pe o linie de mijloc şi sã port ce-mi stã bine, nu neapãrat ceea ce e la modã. Pentru toate persoanele îndrãgostite de strãlucirea aurie a bijuteriilor, existã însã “micul” impediment al creşterii preţului la gramul de metal preţios. Ca sã nu mai zic de adaosurile practicate de magazinele de profil. Ca urmare, cum împaci gustul pentru bijuterii din aur cu costurile? Pentru cã, în timp ce argintãria o poţi schimba, achiziţionând periodic piese noi, la aur, odatã demodat modelul, e bun de dat la retopit! Asta în cazul în care nu e ceva de excepţie...Ceea ce se întâmplã mai rar. Eu am gãsit o soluţie. Bijuterii placate cu aur . Având faţã de 14 K sau 18 K, alb, roz sau galben, produsele placate au avantajul unui preţ extrem de rezonabil şi al unor modele ceva mai diversificate. 

Dar cea mai mare “binefacere” este faptul cã pot înviora o bijuterie veche, depãşitã ca aspect. Ai un lanţ tocit? Cumpãrã un pandantiv deosebit şi nici nu se va mai vedea lanţul.
Verigheta ţi se pare acum prea simplã şi te-ai plictisit de ea? Poartã pe acelaşi deget un inel cu piatrã, în stilul american şi vei avea o combinaţie reuşitã.
Ai cercei cam banali? Gãseşte un colier spectaculos şi nimeni nu va observa cerceii. Preţurile bijuteriilor placate cu aur îţi vor permite sã-ţi satisfaci capriciile.
Ceea ce m-a atras pe mine pe Onlinebijoux.ro a fost prezenţa brãţãrilor fixe, rigide, cum vreţi sã le ziceţi. Sunt frumoase pentru varã şi pot fi combinate cu alte tipuri de brãţãri, din pietre semipreţioase. Când sunt suprapuse şi potrivite pe o piele bronzatã, pot înfrumuseţa orice ţinutã.  
Va reamintesc ca puteti gasi si alte cadouri de Paste  in magazinul Onlinebijoux.ro care ofera si o multime de reduceri in aceasta perioada. 
    

5 comentarii:

  1. Ne, ne, ne ! Ori cal, ori măgar. Eu port și bijuterii de aur, și de argint, și de lemn și de plastic, dar îmi place și vreau ca aurul să arate a aur, lemnul a lemn etc. Nu-mi plac chestiile de suprafață. Dacă știu eu că dedesubt nu e aur, dar arată a aur, degeaba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un compromis intre costuri si calitate. Exista multe persoane care isi doresc prestanta aurului fara sa investeasca prea mult in bijuterii.

      Ștergere
  2. imi plac bratarile cum arata! nu ma deranjeaza ideea prea mult....am pierdut din neatentie atatea bijuterii din aur incat la un momen dat mi-era teama sa le mai port!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma plictisesc repede de un model, imi place cam un an dupa care il uit in cutie...As ajunge la faliment daca in fiecare an mi-as lua ceva nou din aur.

      Ștergere
  3. Sunt modele frumoase dar exista si concurenta cu modele de bijuterii argint mult mai noi si cu aspect extraordinar. Puteti cauta zamoracollection pe net si veti fi surprinse:):):)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.